Skip to main content
2021

Projektirahalla oma tapahtuma pystyyn

By 10.10.202121 joulukuun, 2021No Comments

Voisiko Finanssin tapahtumatarjonta olla mielestäsi vielä laajempi? Onko sinulla toteuttamiskelpoinen idea, joka voisi tuoda iloa jäsenistöllemme? Oletko juuri sinä halukas järjestämään kyseisen tapahtuman? 

Vuoden 2019 syyskokouksessa esiteltiin toimintasuunnitelmassa uudistus nimeltä projektiraha. Sen myötä Finanssi ry:n talousarvioon on varattu summa, jolla voidaan toteuttaa jäsenistön tapahtumaideoita. Projektirahaa ei myönnetä kerhon toimintaan, vaan yksittäisille uusille projekteille. Projektirahan tarkoituksena on siis antaa Finanssin jäsenille mahdollisuus luoda omia yksittäisiä tapahtumia! 

Finanssi maksaa rahallista tukea per tapahtuma maksimissaan 300 euroa, tapahtuman budjetista riippuen.

Tapahtuma voi olla pääsymaksullinen tai pääsymaksuton. Pääsymaksuja voidaan käyttää tapahtuman rahoitukseen projektiraha-avustuksen lisäksi. Tapahtuma voi olla suunnattu vain finanssilaisille, mutta se voi olla myös poikkitieteellinen. Projektirahalla järjestetyt tapahtumat julkaistaan projektiraha-sivulla Facebookissa, jonne hakijat saavat tunnukset hakemuksen hyväksymisen jälkeenNettisivuiltamme löydät tarkemmat ohjeet sekä hakemus- ja budjettipohjat osoitteesta https://finanssi.org/jasenille/projektiraha/

Kuinka siis toimia, mikäli sinulla on idea, jota haluaisit lähteä toteuttamaan? 

  1. Kerää kokoon vähintään kolmen hengen ryhmä, joka on sitoutunut tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen. 
  2. Ladatkaa Finanssi ry:n nettisivuilta projektirahan hakemus- ja budjettipohja. Kertokaa tapahtumasta ja sen rahaliikenteestä mahdollisimman tarkasti. (Hox! Suositeltavaa on kysyä hallitukselta tapahtuman ajankohdan sopivuutta ennen hakemuksen lähettämistä, sillä tapahtuma ei voi olla päällekkäin Finanssin tapahtumien kanssa.) Kerro hakemuksessasi tapahtuman toteutussuunnitelma vaiheittain.
  3. Lähetä valmis hakemus ja budjettisuunnitelma osoitteeseen sopo@finanssi.org. Hakemus käsitellään hallituksen kokouksessa. Finanssin hallitus päättää projektien hyväksymistä aina tilannekohtaisesti ja arvioi hankkeen riskisyyden.
  4. Mikäli tapahtumasi hyväksytään, aloittakaa luomalla eventti Finanssi ry:n projektiraha-sivun kautta Facebookissa. Tapahtuman viestinnän tulee olla laadukasta ja hyvien tapojen mukaista. Ottamalla yhteyttä viestintävastaavaan viestintavastaava@finanssi.org, saat sovittua tapahtumallesi markkinointia myös Finanssin kanavissa, kuten viikkotiedotteessa.
  5. Tuumasta toimeen! Ongelmatilanteissa ja kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä hallitukseen, joka auttaa sinua mielellään!