NESU-Finanssi

NESU

Nordiska Ekonomie Studerandes Union eli tuttavallisemmin NESU on pohjoismaiset ja virolaiset kauppatieteen opiskelijat yhdistävä järjestö, joka järjestää niin asiaohjelmaa kuin hauskanpitoakin kyltereiden verkostoitumisen nimissä. Järjestö on perustettu 1950-luvulla ja se on voittoa tavoittelematon sekä poliittisesti sitoutumaton. Aktiivisia jäseniä on tällä hetkellä ympäri Suomea kaikissa kylterikaupungeissa (Helsinki, Espoo, Turku, Tampere, Pori, Vaasa, Jyväskylä, Mikkeli, Kuopio, Joensuu, Lappeenranta ja tietenkin Oulu). Suomalaisten järjestöjen lisäksi NESU:ssa on tällä hetkellä aktiivisia jäseniä myös Virossa ja Islannissa.

NESU Oulussa

Jokaisella kylteripaikkakunnalla toimii oma NESUn alainen paikallisyhdistys, Oulussa NESU-Finanssi. NESU-Finanssi on vielä nuori NESU-yhteisö, mutta sekin järjestää vuosittain useammat sitsit sekä muita pienempiä tapahtumia niin finanssilaisille kuin muille kyltereillekin. NESU-Finanssi tiedottaa oululaisia kyltereitä niin omista kuin ulkopaikkakuntienkin tapahtumista. Liittymällä NESU- Finanssin aktiivit -facebook-ryhmään sekä tykkäämällä NESU-Finanssista Facebookissa pysyt hyvin kärryillä, missä tapahtuu milloinkin. Uusi NESU-Finanssin toimikunta valitaan aina vuoden vaihteessa.

NESU on avoin ja riehakas yhteisö, johon sinäkin finanssilaisena kuulut. Lähtemällä siis reippaasti mukaan NESUn toimintaan ja osallistumalla tapahtumiin, laajennat näkemyksiäsi sekä ystäväpiiriäsi Oulun ulkopuolelle, pidät hauskaa ja tutustut mahtaviin ihmisiin! Luvassa siis on lukuisia unohtumattomia hetkiä sekä maailman parasta seuraa!

NESU-Finanssilla on myös Instagram-tili, missä voit seurata NESU-Finanssin meininkiä (@nesu_finanssi). NESUn omalta saitilta löytyy mm. tapahtumakalenteri, blogikirjoituksia sekä paljon mielenkiintoista tietoa yhdistyksen toiminnasta – käyhän siis tsekkaamassa uudistunut nesu.net!

NESU Finland

Suomessa vallankahvaa heiluttaa NESU Finlandin hallitus, joka valitaan NESUn kesämöksällä maakokouksessa. NESU Finlandin hallituksen toimikausi on kesämöksästä kesämöksään ja jokainen nesulainen voi asettua ehdolle hallitukseen. NESU Finland pitää huolen, että Suomen alueella NESU-tapahtumissa olisi mahdollisimman vähän päällekkäisyyksiä ja että NESU-kaupungit toimisivat muutenkin jouhevasti yhteen hiileen puhaltaen.

Tapahtumat

NESU järjestää lukuisia tapahtumia pitkin vuotta, joihin voit osallistua niin Oulussa kuin muissa NESU-kaupungeissa.

Tutustu NESU:n päätapahtumiin alla olevasta linkistä

NESU-tapahtumat