Skip to main content
Yleinen

Get to know Börje

By 4.10.2022No Comments
Moro kaikki blogin lukijat!
 
Börjellänne on VVV-risteilyn valmistelut kovassa tahdissa käynnissä ja kohta päästäänkin lyömään lukkoon lopulliset päivämäärät ja hinnastotkin risteilylle. Kun suunnitelmat saadaan lukittua, julkaisen ne ensimmäisenä Instagramissa (@vvvristeily), joten se kannattaa ottaa nyt haltuun, jos et ole aiemmin tilin olemassaoloa huomannut.
 
Tällä viikolla on käynnissä Crew-rekry, jossa Börjenne pääsee valitsemaan mahtavien kandidaattien joukosta itselleen sopivan porukan, jonka kanssa päästään järjestelemään tätä eeppistä risteilyä. Eniten Crew-rekryltä odotan kuitenkin Crewläisiin tutustumista ja sitä kun päästään kokoontumaan ja viettämään aikaa yhdessä.
 
Crew-rekryn specsit löytyvät @vvvristeilyn Instagramista (yllättäen). Eli jos kiinnostaa hakea osaksi tämän historiallisen matkan järjestämistä, käy tsekkaamassa haun yksityiskohdat Instagramin puolella ja laita hakemus tulemaan slaidaamalla Börjen sähköpostiin. Suureksi yllätykseksenne Börjen sähköpostiosoite löytyy @vvvristeily Instagramin uusimmasta postauksesta!
 
Olette nähneet tapahtumissa Börjeänne tämän virka-asussaan, eli haalarit, pelastusliivit, kapteenin hattu ja aurinkolasit päällään. Tässä postauksessa haluankin kertoa teille vähän enemmän itsestäni, Börjen identiteetin ulkopuolella. Olen kolmannen vuoden kylteri, joka ensi syksynä aloittaa maisteriopinnot kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen pääaineessa. Haaveilen työskenteleväni ulkomailla ja tulevaisuudessa toivonkin pääseväni asumaan useassa eri maassa ympäri maailmaa.
 
Persoonana olen sosiaalinen ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Siksi onkin ollut suuri ilo päästä juttelemaan niin monelle uudelle tyypille tämän syksyn tapahtumissa. Puhun ja hymyilen paljon, enkä kyllä tiedä kumpaa teen enemmän. Ennen kaikkea omaan suuren intohimon puujalkavitseille ja puhelimestani löytyykin lista, johon kerään näitä huumorin timantteja. Vapaa-aikani kuluu lähinnä sarjojen bingettämisessä ja salilla käydessä. Tykkään myös laittaa ruokaa ja täten välillä viikonloppuisin panostankin vähän enemmän aikaa ja efforttia päivän aterian aikaansaamiseksi. Vaikka olenkin pieni foodie, suuri paheeni on Mama’s pikanuudelit. Mielestäni parempaa kulinaristista kokemusta ei ole tarjolla missään muualla maailmassa tuolla hinta-laatusuhteella..
 
Jos et ole vielä käynyt jututtamassa Börjeäsi ja haluaisit niin tehdä, niin mulle saa aina tulla juttelemaan kasvotusten, sähköpostilla (osoite @vvvristeily-IGssä :-D) tai Instagramin (yllätyyys!) DMissä.
 
Nähdään taas tapahtumissa ja yliopistolla!
 
Börjenne,
Vili Vaahto