Skip to main content

Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö, joka tuo jäsentensä ulottuville monipuolisia palveluja ja valvoo heidän etuaan yhteiskunnassa. Suomen Ekonomit tarjoaa työ- ja opiskeluelämässä tarvittavaa tietoa ja neuvontaa sekä tulo, työmarkkina- ja koulutuspoliittista edunvalvontaa niin työntekijöille kuin työnantajillekin.

Finanssi ry:n jäsenenä olet automaattisesti myös Suomen Ekonomien jäsen. Suomen Ekonomien opiskelijajäseniksi voivat liittyä kaikki Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa kauppatieteellistä tutkintoaan suorittavat opiskelijat. Ekonomien opiskelijajäsenyys on maksuton. Suomen Ekonomit veloittaa sinulta liittymisen yhteydessä vain opiskelijayhdistyksesi jäsenmaksun ja tilittää sen eteenpäin yhdistyksellesi. Liity jäseneksi täältä.

Jäsenedut ja palvelut

Suomen Ekonomeihin kuuluu jo yli 57 000 jäsentä 25 ekonomiyhdistyksen ja 14 opiskelijayhdistyksen kautta. Jo opintojesi aikana Ekonomit tarjoavat Sinulle useita etuja ja palveluita kuten:

  • Ilmainen Kauppalehti-digi sekä Ekonomi-lehti
  • CV-klinikat, sparraukset, tapahtumat ja koulutukset
  • Uraneuvonta
  • Juristipalvelu
  • KOKO-työttömyyskassa
  • Kesätyöpalkka-, gradupalkkio- ja vastavalmistuneen palkkasuositukset

Kirjaudu Suomen Ekonomien jäsenpalveluun tästä. Jäsenpalveluun pääset kirjautumaan puhelinnumerollasi, sähköpostillasi tai jäsennumerollasi.

Maksuttoman kylterijäsenyyden lisäksi valittavanasi on maksullinen (25 eur/lukuvuosi) KylteriPlus-lisäpalvelupaketti, jolla voit laajentaa palveluvalikoimaasi missä tahansa opintojen vaiheessa.

Lisätietoa KylteriPlus-palveluista ja eduista alhaalla näkyvästä kuvasta sekä osoitteesta ekonomit.fi/kylteriplus.

Kylteriyhdyshenkilö

Kylteriyhdyshenkilö eli tuttavallisemmin kylli toimii linkkinä Suomen Ekonomien ja opiskelijoiden välillä. Kylli on olemassa opiskelijoita varten ja auttaa kaikessa liiton etuihin ja palveluihin liittyvässä. Lisäksi kylli on todennut ettei ole vielä koskaan törmännyt liian pieneen, turhaan tai tyhmään kysymykseen, joten häntä ei kannata ujostella.

Kyllin yhteystiedot:

Julius Palomäki
Puh.+358406523622
E-mail: julius.palomaki@ekonomit.fi
Instagram: @oulunkylli
Facebook: Kylteriyhdyshenkilö Oulu

Oulun Ekonomit

Oulun Ekonomit ry on yksi suurimmista ekonomiyhdistyksistä Suomen Ekonomeissa. Luonnollisesti jäsenistö koostuu Oulun alueen ekonomeista. Yhdistys juhli 80 vuotta kestänyttä taivaltaan vuonna 2016. Oulun Ekonomeihin kuuluu jo yli 1000 jäsentä, joille yhdistys tarjoaa niin liikunta- ja kulttuuripalveluita kuin ammatillisia palveluita. Kaikista Finanssin jäsenistä tulee valmistuessaan Oulun Ekonomien jäseniä automaattisesti. Finanssin puheenjohtaja ja kylteriyhdyshenkilö edustavat perinteisesti opiskelijan näkökulmaa Oulun Ekonomien kokouksissa. Nuoret Ekonomit -toiminta aloitettiin Oulun Ekonomeissa 2014. Yhteistoiminnan tarkoitus on madaltaa kynnystä yhdistyksen vaihtoon valmistumisen yhteydessä. Oulun Ekonomit ja Finanssi harjoittavat muuta yhteistoimintaa mm. edunvalvonnan kautta. Lisätietoja yhdistyksestä saat heidän omilta verkkosivuiltaan.