Toimikunnat

Finanssi ry:n toiminnan ytimessä ovat toimikunnat. Toimikunnat järjestävät ja kehittävät Finanssin toimintaa huolehtimalla esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisestä yhdessä hallituksen kanssa. Tältä sivulta löydät vuoden 2021 toimikuntien jäsenet sekä lyhyet tehtäväkuvaukset.

Toimikuntahaku järjestetään vuosittain marraskuussa heti syyskokouksen ja uuden hallituksen valinnan jälkeen. Jos siis olet kiinnostunut toimimaan ensi vuonna Finanssin toimikunnassa, kannattaa seurailla toimikuntahaun alkamista syksyllä! Kysymyksiä kohdatessa voit myös aina laittaa sähköpostia osoitteeseen hallitus@finanssi.org.

Koulutuspoliittinen toimikunta

Kauppakorkeakoulun silmissä koulutuspoliittinen eli lyhyemmin kopo-toimikunta edustaa opiskelijoiden näkemystä opintojen nykytilasta. Kopo-toimikunnassa pääsetkin vaikuttamaan mm. opintojemme kehittämiseen ja tulevaisuuden ideointiin. Toimikunnan toisena tärkeänä tehtävänä on muodostaa Finanssin mielipide niin paikallisista, kuin kansallisista opintoihin liittyvistä asioista. Käytännössä toimikunta auttaa esimerkiksi hallituksen koulutuspoliittista vastaavaa kannanottojen teossa, sekä joka keväisen OBS-kyselyn järjestämisessä ja raportoinnissa.

Puheenjohtaja: Taru Nygård

Jäsenet:
Sami Rojo
Jemina Kotila
Jasmin Urpilainen

Julkaisutoimikunta

Julkaisutoimikunnan pääasiallinen tehtävä on Finanssin tapahtumajulisteiden, haalarimerkkien sekä muun grafiikan suunnittelu ja toteutus. Toimikunnan vastuulla on myös tapahtumien valokuvaus sekä kuvagallerian ylläpito.

Puheenjohtaja: Aatu Heikkonen

Jäsenet:
Jonna Mäki-Petäjä
Noora Heikkinen

NESU-toimikunta

NESU-toimikunta järjestää Oulussa erilaisia NESU-tapahtumia sekä esimerkiksi kaikki Finanssi ry:n omat sitsit. Toimikunta tiedottaa nesulaisia muiden NESU-järjestöjen tapahtumista ympäri Suomen, pitää yllä ja kehittää NESU-kulttuuria Oulussa sekä järjestää muita, pienempiä tapahtumia finanssilaisille.

Puheenjohtaja: Juho Lahtinen

Jäsenet:
Eerika Anetjärvi
Meeri Kokkonen
Enni Palovaara
Juho Väärä
Tia Rahkila

Projektitoimikunta

Projektitoimikunnan tehtävänä on auttaa projektivastaavaa vuoden aikana järjestettävien suurempien tapahtumien suunnittelussa, organisoinnissa ja toteutuksessa. Näitä tapahtumia ovat esimerkiksi Öllövelli -approtapahtuma, Finanssi ry:n vuosijuhlat sekä yhteistyössä kauppakorkeakoulun sekä Oulun Ekonomien kanssa järjestettävä Nordic Spirit Forum -seminaari. Tehtäviä on laajalti aina tilojen varaamisesta työntekijöiden rekrytointiin, sponsoreiden hankintaan, ruokien sekä kokonaisvaltaisen ohjelman suunnitteluun.

Puheenjohtaja: Kamaldeep Kaur Randhawa

Jäsenet:
Ida-Maria Juntunen
Elli Raatikainen
Roosa Jussila
Liisa Ranta
Reetta Hunnakko

Tapahtumatoimikunta

Tapahtumatoimikunnan vastuulla on Finanssin tapahtumien ja bileiden suunnittelu ja toteutus niin finanssilaisille kuin kaikille opiskelijoille. Toteutuksessa apuna toimii Finanssin Biletiimi. Yksittäisten tapahtumien, kuten laskiaisen ja Rukan reissun lisäksi toimikunta työskentelee läpi vuoden muun muassa Poikkitieteellisten Haalaribileiden parissa. Vuoden 2021 tapahtumatoimikunnan panostaessa erityisesti tapahtumien ainutlaatuisuuteen se pyrkii myös jatkuvasti kehittämään Finanssin tapahtumatarjontaa entistä monipuolisemmaksi perinteitä ja laatua kunnioittaen.

Puheenjohtaja: Julia Liukko

Jäsenet:
Anna Rahkola
Jenna Hiltunen
Simo Vainioniemi
Aino Rämäkkö
Sara Törmälä

Yrityssuhdetoimikunta

Yrityssuhdetoimikunnan tehtävänä on vastata Finanssin suhteista paikalliseen yrityselämään, tuottaa Finanssin jäsenille etuja Oulun alueella sekä tuoda Finanssia ja finanssilaisia esille luotettavina yhteistyökumppaneina ja aikaansaavana ainejärjestönä. Käytännössä yrityssuhdetoimikunnan tehtäviin kuuluu auttaa yrityssuhdevastaavaa yritysyhteistyön eteenpäin viemisessä, kehittää ja ylläpitää etupiiri Violetin vyöhykkeen toimintaa sekä järjestää Helsingin excursio.

Puheenjohtaja: Severi Kurtti

Jäsenet:
Mika Viirret
Matias Huhtala
Saku Salovaara
Kalle Niskanen
Mari Pekkala

Viestintätoimikunta

Vuonna 2018 perustettu viestintätoimikunta huolehtii Finanssin viikkotiedotteen, sosiaalisen median kanavien, nettisivujen ja blogin ylläpidosta. Toimikunnan tehtäviin kuuluvat muun muassa Finanssin markkinointi sekä brändäys, tiedottaminen ja blogitekstien sekä muun sisällön laaja tuottaminen blogiin. Tämän lisäksi viestintätoimikunta auttaa viestintävastaavaa huolehtimaan yhdistyksen viestinnästä esimerkiksi työpaikkailmoitusten välittämisellä. Toimikunta myös huolehtii eri tapahtumien markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta, toteuttaa näissä liveviestintää sekä huolehtii yhteistyökumppaneiden näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa.

Puheenjohtaja: Noora Arantola

Jäsenet:
Pauliina Korvala
Pinja Ruotanen

KV- ja maisteritoimikunta

KV- ja maisteritoimikunnan toimikunnan tehtäviin kuuluu Finanssin kansainvälisyyden lisääminen ja vaihto-opiskelijoista huolehtiminen sekä maisteri- sekä alumniverkostojen ylläpitäminen. Heidän tehtävänään on myös jatkuvasti kehittää Finanssin toimintaa näillä osa-alueilla. Kv- ja maisteritoimikunta tulee työskentelemään muun muassa tapahtumien luomisen ja järjestämisen parissa niin vaihto-opiskelijoille, maistereille kuin alumneillekin. Tärkeimpinä tapahtumina toimikunta järjestää Urapolut-tapahtuman sekä Finanssin ulkomaan excursion.

Puheenjohtaja: Jenna Poranen

Jäsenet:
Essi Joki-Erkkilä
Elisabet Lakkala