Toimikunnat ja toimihenkilöt

Finanssi ry:n toiminnan ytimessä ovat toimikunnat. Toimikunnat järjestävät ja kehittävät Finanssin toimintaa huolehtimalla esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisestä yhdessä hallituksen kanssa. Tältä sivulta löydät vuoden 2023 toimikuntien jäsenet sekä lyhyet tehtäväkuvaukset.

Toimikuntahaku järjestetään vuosittain marraskuussa heti syyskokouksen ja uuden hallituksen valinnan jälkeen. Jos siis olet kiinnostunut toimimaan ensi vuonna Finanssin toimikunnassa, kannattaa seurailla toimikuntahaun alkamista syksyllä! Kysymyksiä kohdatessa voit myös aina laittaa sähköpostia osoitteeseen hallitus@finanssi.org.

Koulutuspoliittinen toimikunta

Kauppakorkeakoulun silmissä koulutuspoliittinen eli lyhyemmin kopo-toimikunta edustaa opiskelijoiden näkemystä opintojen nykytilasta. Kopo-toimikunnassa pääsetkin vaikuttamaan mm. opintojemme kehittämiseen ja tulevaisuuden ideointiin. Toimikunnan toisena tärkeänä tehtävänä on muodostaa Finanssin mielipide niin paikallisista, kuin kansallisista opintoihin liittyvistä asioista. Käytännössä toimikunta auttaa esimerkiksi hallituksen koulutuspoliittista vastaavaa kannanottojen teossa, sekä joka keväisen OBS-kyselyn järjestämisessä ja raportoinnissa.

Puheenjohtaja: Anni Rajaniemi

Jäsenet:
Ella Reetta Erkkilä
Laura Rautio
Aino Rämäkkö

Graafinen toimikunta

Julkaisutoimikunnan pääasiallinen tehtävä on Finanssin tapahtumajulisteiden, haalarimerkkien sekä muun grafiikan suunnittelu ja toteutus. Toimikunnan vastuulla on myös tapahtumien valokuvaus sekä kuvagallerian ylläpito.

Puheenjohtaja: Svantte Hyrkkönen

Jäsenet:
Santra Kolehmainen
Hanna-Leena Hildén
Roosa Jussila
Annika Karjalainen

NESU-toimikunta

NESU-toimikunta järjestää Oulussa erilaisia NESU-tapahtumia sekä esimerkiksi kaikki Finanssi ry:n omat sitsit. Toimikunta tiedottaa nesulaisia muiden NESU-järjestöjen tapahtumista ympäri Suomen, pitää yllä ja kehittää NESU-kulttuuria Oulussa sekä järjestää muita, pienempiä tapahtumia finanssilaisille.

Puheenjohtaja: Venla Rintala

Jäsenet:
Aino Raatikainen
Jenna Hiltunen
Juuso Turkki
Noora Kolehmainen
Tilda Santapakka
Elina Matinlompolo
Kati Palomäki

Projektitoimikunta

Projektitoimikunnan tehtävänä on auttaa projektivastaavaa vuoden aikana järjestettävien suurempien tapahtumien suunnittelussa, organisoinnissa ja toteutuksessa. Näitä tapahtumia ovat esimerkiksi Öllövelli -approtapahtuma, Finanssi ry:n vuosijuhlat sekä yhteistyössä kauppakorkeakoulun sekä Oulun Ekonomien kanssa järjestettävä Nordic Spirit Forum -seminaari. Tehtäviä on laajalti aina tilojen varaamisesta työntekijöiden rekrytointiin, sponsoreiden hankintaan, ruokien sekä kokonaisvaltaisen ohjelman suunnitteluun.

Puheenjohtaja: Pauliina Korvala

Jäsenet:
Juho Lahtinen
Julia Liukko
Kamaldeep Kaur Randhawa
Pinja Ruotanen
Milla Tiri

Tapahtumatoimikunta

Tapahtumatoimikunnan vastuulla on Finanssin tapahtumien ja bileiden suunnittelu ja toteutus niin finanssilaisille kuin kaikille opiskelijoille. Toteutuksessa apuna toimii Finanssin Biletiimi. Yksittäisten tapahtumien, kuten laskiaisen ja Rukan reissun lisäksi toimikunta työskentelee läpi vuoden luoden uusia ja monipuolisia tapahtumakonsepteja. 

Puheenjohtaja: Simo Vainioniemi

Jäsenet:
Henna Anttila
Noora Latvala
Jutta Multanen
Roosa Nousiainen

Yrityssuhdetoimikunta

Yrityssuhdetoimikunnan tehtävänä on vastata Finanssin suhteista paikalliseen yrityselämään, tuottaa Finanssin jäsenille etuja Oulun alueella sekä tuoda Finanssia ja finanssilaisia esille luotettavina yhteistyökumppaneina ja aikaansaavana ainejärjestönä. Käytännössä yrityssuhdetoimikunnan tehtäviin kuuluu auttaa yrityssuhdevastaavaa yritysyhteistyön eteenpäin viemisessä, kehittää ja ylläpitää etupiiri Violetin vyöhykkeen toimintaa sekä järjestää Helsingin excursio.

Puheenjohtaja: Juuso Säkkinen

Jäsenet:
Salla Haanpää
Carolina Kempas
Peppi Lehkonen
Mari Rantakangas
Elina Vänttinen

Viestintätoimikunta

Vuonna 2018 perustettu viestintätoimikunta huolehtii Finanssin viikkotiedotteen, sosiaalisen median kanavien, nettisivujen ja blogin ylläpidosta. Toimikunnan tehtäviin kuuluvat muun muassa Finanssin markkinointi sekä brändäys, tiedottaminen ja blogitekstien sekä muun sisällön laaja tuottaminen blogiin. Tämän lisäksi viestintätoimikunta auttaa viestintävastaavaa huolehtimaan yhdistyksen viestinnästä esimerkiksi työpaikkailmoitusten välittämisellä. Toimikunta myös huolehtii eri tapahtumien markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta, toteuttaa näissä liveviestintää sekä huolehtii yhteistyökumppaneiden näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa.

Puheenjohtaja: Jenna Poranen

Jäsenet:
Sanni Kaukua
Pilvi Tervonen

KV- ja maisteritoimikunta

KV- ja maisteritoimikunnan toimikunnan tehtäviin kuuluu Finanssin kansainvälisyyden lisääminen ja vaihto-opiskelijoista huolehtiminen sekä maisteri- sekä alumniverkostojen ylläpitäminen. Heidän tehtävänään on myös jatkuvasti kehittää Finanssin toimintaa näillä osa-alueilla. Kv- ja maisteritoimikunta tulee työskentelemään muun muassa tapahtumien luomisen ja järjestämisen parissa niin vaihto-opiskelijoille, maistereille kuin alumneillekin. Tärkeimpinä tapahtumina toimikunta järjestää Urapolut-tapahtuman sekä Finanssin ulkomaan excursion.

Puheenjohtaja: Sara Törmälä

Jäsenet:
Liisa Ranta
Meeri Haapamäki
Emilia Hoikkaniemi
Emilia Toikkanen

Sosiaalipoliittinen toimikunta

Sosiaalipoliittinen toimikunta on Finanssin uusin toimikunta. Ensimmäinen toimikunta aloittaa 2023.
Toimikunnan tehtävänä on tukea ja auttaa sopon vastuualueiden hommien kanssa. Tehtäviin kuuluu
kulttuuri- ja liikuntatarjonnan lisääminen ja ylläpito, kiltahuoneen kehittäminen ja siitä huolehtiminen,
kiltatuotteiden tilaus, myynti ja kehittäminen, sekä fuksiviikkojen suunnittelu ja toteutus. Näiden lisäksi
sosiaalipoliittinen toimikunta toimii sopon tukena yleisissä tehtävissä ja muissa tapahtumissa, kuten
esimerkiksi erilaisten etkojen järjestämisessä. Yhdessä sopo ja sosiaalipoliittinen toimikunta pyrkivät
lisäämään erilaisten tapahtumien tarjontaa jäsenistölle. Pyrimme siihen, että jokaiselle olisi jotakin
mieleistä tarjolla.

Puheenjohtaja: Sanni Vainionpää

Jäsenet:
Meeri Kokkonen
Tiina Marjaranta
Sanni Teikari

Toimihenkilöt 2023:

Vuosijuhlatoimihenkilöt:   Nina Karppinen, Kaisa Saranpää
Egonomin päätoimittaja:   Minttu Varis
Kunniatyöryhmä:                 Elisabet Lakkala, Juho Väärä
Poikkaritoimihenkilö:         Ria Grönberg