Skip to main content

Toimikunnat ja toimihenkilöt

Finanssi ry:n toiminnan ytimessä ovat toimikunnat. Toimikunnat järjestävät ja kehittävät Finanssin toimintaa huolehtimalla esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisestä yhdessä hallituksen kanssa. Tältä sivulta löydät vuoden 2024 toimikuntien jäsenet sekä lyhyet tehtäväkuvaukset.

Toimikuntahaku järjestetään vuosittain marraskuussa heti syyskokouksen ja uuden hallituksen valinnan jälkeen. Jos siis olet kiinnostunut toimimaan ensi vuonna Finanssin toimikunnassa, kannattaa seurailla toimikuntahaun alkamista syksyllä! Kysymyksiä kohdatessa voit myös aina laittaa sähköpostia osoitteeseen hallitus@finanssi.org.

Koulutuspoliittinen toimikunta

Kauppakorkeakoulun silmissä koulutuspoliittinen eli lyhyemmin kopo-toimikunta edustaa opiskelijoiden näkemystä opintojen nykytilasta. Kopo-toimikunnassa pääsetkin vaikuttamaan mm. opintojemme kehittämiseen ja tulevaisuuden ideointiin. Toimikunnan toisena tärkeänä tehtävänä on muodostaa Finanssin mielipide niin paikallisista, kuin kansallisista opintoihin liittyvistä asioista. Käytännössä toimikunta auttaa esimerkiksi hallituksen koulutuspoliittista vastaavaa kannanottojen teossa, sekä joka keväisen OBS-kyselyn järjestämisessä ja raportoinnissa.

Puheenjohtaja: Janne Väisänen

Jäsenet:
Milla Tiri
Matias Schroderus
Juho Väärä

Graafinen toimikunta

Graafisen toimikunnan pääasiallinen tehtävä on Finanssin tapahtumajulisteiden, haalarimerkkien sekä muun grafiikan suunnittelu ja toteutus. Toimikunnan vastuulla on myös tapahtumien valokuvaus sekä kuvagallerian ylläpito.

Puheenjohtaja: Santra Kolehmainen

Jäsenet:
Almiina Ketola
Hanna-Leena Hildén
Henna Anttila
Pyry Alanen

NESU-toimikunta

NESU-toimikunta järjestää Oulussa erilaisia NESU-tapahtumia sekä esimerkiksi kaikki Finanssi ry:n omat sitsit. Toimikunta tiedottaa nesulaisia muiden NESU-järjestöjen tapahtumista ympäri Suomen, pitää yllä ja kehittää NESU-kulttuuria Oulussa sekä järjestää muita, pienempiä tapahtumia finanssilaisille.

Puheenjohtaja: Noora Kolehmainen

Jäsenet:
Matti Sarpola
Reeta Ervasti
Katri Koli
Milla Maaninen
Noora Latvala
Aino Raatikainen
Henna Lahti

Projektitoimikunta

Projektitoimikunnan vastuulla ovat kolme hyvin erilaista Finanssin suurempaa
tapahtumakokonaisuutta. Niihin lukeutuu Öllövelli -approtapahtuma, Finanssi ry:n vuosijuhlat sekä yhteistyössä kauppakorkeakoulun sekä Oulun Ekonomien kanssa järjestettävä Nordic Spirit Forum -seminaari. Tehtäviä on laajalti aina tilojen varaamisesta työntekijöiden rekrytointiin, sponsoreiden hankintaan, ruokien sekä kokonaisvaltaisen ohjelman suunnitteluun.

Puheenjohtaja: Simo Vainioniemi

Jäsenet:
Jenni Luopajärvi
Markus Pirttijärvi
Mikael Kiviahde
Sami Paloniemi
Samu Rytkönen
Sauli Soininen

Tapahtumatoimikunta

Tapahtumatoimikunnan vastuulla on Finanssin tapahtumien ja bileiden suunnittelu ja
toteutus. Toimikunnan tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi sponsoreiden ja
yhteistyökumppaneiden hankkimista, ruokatarjoilujen ja koristeiden suunnittelemista
sekä tapahtumien markkinointia. Osassa tapahtumista apuna toimii myös Finanssin
Biletiimi. Jo perinteiksi muodostuneiden tapahtumien lisäksi toimikunta ideoi ja
kehittää uusia tapahtumakonsepteja mahdollisimman monipuolisen
tapahtumatarjonnan varmistamiseksi.

Puheenjohtaja: Roosa Nousiainen

Jäsenet:
Inka Hanhela
Selma Junttila
Anni Poranen
Sanni Teikari

Yrityssuhdetoimikunta

Yrityssuhdetoimikunnan tehtävänä on vastata Finanssin suhteista paikalliseen yrityselämään, tuottaa Finanssin jäsenille etuja Oulun alueella sekä tuoda Finanssia ja finanssilaisia esille luotettavina yhteistyökumppaneina ja aikaansaavana ainejärjestönä. Käytännössä yrityssuhdetoimikunnan tehtäviin kuuluu auttaa yrityssuhdevastaavaa yritysyhteistyön eteenpäin viemisessä, kehittää ja ylläpitää etupiiri Violetin vyöhykkeen toimintaa sekä järjestää Helsingin excursio.

Puheenjohtaja: Valtteri Råman

Jäsenet:
Timo Hollanti
Carolina Kempas
Patrik Moilanen
Matias Rantanen
Roosa Taulavuori

Viestintätoimikunta

Vuonna 2018 perustettu viestintätoimikunta huolehtii Finanssin viikkotiedotteen, sosiaalisen median kanavien, nettisivujen ja blogin ylläpidosta. Toimikunnan tehtäviin kuuluvat muun muassa Finanssin markkinointi sekä brändäys, tiedottaminen ja blogitekstien sekä muun sisällön laaja tuottaminen blogiin. Tämän lisäksi viestintätoimikunta auttaa viestintävastaavaa huolehtimaan yhdistyksen viestinnästä esimerkiksi työpaikkailmoitusten välittämisellä. Toimikunta myös huolehtii eri tapahtumien markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta, toteuttaa näissä liveviestintää sekä huolehtii yhteistyökumppaneiden näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa.

Puheenjohtaja: Sanni Vainionpää

Jäsenet:
Ida Jokinen
Pilvi Tervonen

KV- ja maisteritoimikunta

KV- ja maisteritoimikunnan toimikunnan tehtäviin kuuluu Finanssin kansainvälisyyden lisääminen ja vaihto-opiskelijoista huolehtiminen sekä maisteri- sekä alumniverkostojen ylläpitäminen. Heidän tehtävänään on myös jatkuvasti kehittää Finanssin toimintaa näillä osa-alueilla. Kv- ja maisteritoimikunta tulee työskentelemään muun muassa tapahtumien luomisen ja järjestämisen parissa niin vaihto-opiskelijoille, maistereille kuin alumneillekin. Tärkeimpinä tapahtumina toimikunta järjestää Urapolut-tapahtuman sekä Finanssin ulkomaan excursion.

Puheenjohtaja: Anna Piirainen

Jäsenet:
Julia Rautanen
Jonna-Roosa Rautionaho
Chenhao Song
Emilia Toikkanen

Sosiaalipoliittinen toimikunta

Sosiaalipoliittisen toimikunnan tehtävänä on tukea ja auttaa sosiaalipoliittisen vastaavan, eli sopon, vastuualueiden tehtävien kanssa. Tehtäviin kuuluu hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntatarjonnan lisääminen ja ylläpito, kiltahuoneen kehittäminen ja siitä huolehtiminen, kiltatuotteiden tilaus, myynti ja kehittäminen, sekä fuksiviikkojen suunnittelu ja toteutus. Näiden lisäksi sosiaalipoliittinen toimikunta toimii sopon tukena yleisissä tehtävissä ja muissa tapahtumissa, kuten esimerkiksi erilaisten etkojen järjestämisessä. Yhdessä sopo ja sosiaalipoliittinen toimikunta pyrkivät lisäämään erilaisten tapahtumien tarjontaa jäsenistölle.
Pyrimme siihen, että jokaiselle olisi jotakin mieleistä tarjolla.

Puheenjohtaja: Tiina Marjaranta

Jäsenet:
Aada Hirsivaara
Kamaldeep Kaur Randhawa
Aada Ylävaara

Toimihenkilöt 2024:

Vuosijuhlatoimihenkilöt:   Milla Tiri ja Liisa Ranta
Egonomin päätoimittaja:   Pauliina Korvala
Kunniatyöryhmä:                 Meeri Kokkonen ja Jenna Poranen
Poikkaritoimihenkilö:        Annika Karjalainen