Skip to main content

Viestintä

Finanssi ry:n pitkän tähtäimen suunnitelman tavoitteena on, että olemme Pohjois-Suomen näkyvin ja kuuluvin ainejärjestö vuoteen 2025 mennessä. 2023 viestinnällä pyritään tavoittamaan jäsenistö kattavasti eri kanavissa, lisäämään toiminnan läpinäkyvyyttä, sekä viestimään toiminnastamme myös ulkoisille sidosryhmille. Uusimpina viestintäkanavana Finanssi on ottanut käyttöön LinkedInin, jonka kautta viestitään erityisesti sidosryhmille, sekä sisäisen LinkedIn -ryhmän tiedottamista varten.

Nettisivuiltamme löydät kattavasti tietoa niin ainejärjestöstämme, erinäisistä tapahtumista kuin opiskelustakin. Nettisivujen ja uutiskirjeen lisäksi julkaisemme lisäksi kuukausitiedotteen sosiaalisissa medioissa aina kuun alussa. Kuukausitiedotteesta löydät kätevästi kaikki kuukauden tapahtumat koottuna. Myös etusivun tapahtumakalenteria sekä erityisesti Facebookia kannattaa pitää silmällä, mikäli haluaa pysyä tapahtumista ajan tasalla!

Julkaisemme viikottain kaksi uutiskirjettä jäsenistöllemme: viikon alussa ilmestyvän, yleensä viikon tapahtumat sisältävän Viikkotiedotteen sekä viikon lopussa Työviikko-uutiskirjeen Finanssille tulleista työpaikkailmoituksista. Lisäksi tiedotamme asioista Finanssilaiset-sähköpostilistalle.

Mikäli sinulle ei tule viikottaisia tiedotteita tai muuta Finanssin postia (tarkista myös roskaposti), ota yhteyttä viestintävastaavaan sähköpostitse viestintavastaava@finanssi.org

Liity Finanssin sähköpostilistalle

Finanssi somessa

Finanssi on erittäin aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Some-kanavistamme löydät tietoa pääasiassa erilaisista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Snapchat-tilillämme puheenvuoron ovat saaneet esimerkiksi hallituksen jäsenet, toimikunnat sekä vaihdossa olevat opiskelijat. Kannattaa siis ottaa kanavat seurantaan!

Finanssin some-kanavat:

[instagram-feed]

[custom-facebook-feed]

Ryhmät

Sosiaalisen median lisäksi Finanssi ylläpitää erinäisiä ryhmiä niin Facebookissa kuin LinkedInissäkin. Alta löydät kaikki ryhmät kuvauksineen: