Skip to main content

VVV-risteily

VappuViinat Verottomana-risteily kokoaa Suomen tulevat bisneshait yhteiselle matkalle kohti Tukholmaa
Risteilyllä nimensä mukaan haetaan vappuviinat verottomana. Jos halvat vappuviinat eivät motivoi, niin tämä tapahtuma on loistava mahdollisuus verkostoitua Suomen muiden bisnesalan opiskelijoiden kanssa.
Siis pakkaa kimpsusi ja kampsusi, sekä yksi tyhjä laukku vappuviinoille, ja lähde Börjen mukaan tälle eeppiselle matkalle Itämeren halki. Risteilyllä on luvassa upea buffet-illallinen, Börjen kaunis puhe tähdelle, sekä muuta hauskaa ohjelmaa. Risteilyllä on myös rutkasti vapaa-aikaa pitää legendaarisia hyttibileitä!

VVV 2024

Tahtoisin ginitonicin, ginitonicin…

Nyt on oiva mahdollisuus hakea VappuViinat Verottomana, sillä VVV-risteily tulee taas!

Tervetuloa yllättymään ja nauttimaan Silja Serenadelle 14.03-16.03.2024, Börje ja Crew pitävät sinusta varmasti huolen! Risteilyn hintaan kuuluu yksi maittava buffet-tyylinen meri-illallinen lähtöiltana klo 19:30, jolloin pääset nauttimaan laivan antimista sekä rajattomasta hanaviinistä – ja oluesta. Halutessasi voit myös ostaa itsellesi maittavan meriaamiaisen.

Börjen ja Crew:n seikkailuja pääset seuraamaan jo nyt somesta sekä kaikki tärkeä info julkaistaan FB-eventtiin ja Instagramiin, joten pidä huoli, että seuraat VVV-risteilyä somessa!

Lipunmyynti tälle eeppiselle matkalle alkaa 15.01.2024. Lataa Kide.App valmiiksi ja kerää hyttiporukka kasaan, sillä tätä risteilyä et halua missata!

SOME:
Nyt on oiva mahdollisuus hakea VappuViinat Verottomana, sillä VVV-risteily tulee taas 14.3.-16.3.2024!
Kide.App
Seuraa VVV-risteilyä somessa