VVV-risteily

VappuViinat Verottomana-risteily kokoaa Suomen tulevat bisneshait yhteiselle matkalle kohti Tukholmaa
Risteilyllä nimensä mukaan haetaan vappuviinat verottomana. Jos halvat vappuviinat eivät motivoi, niin tämä tapahtuma on loistava mahdollisuus verkostoitua Suomen muiden bisnesalan opiskelijoiden kanssa.
Siis pakkaa kimpsusi ja kampsusi, sekä yksi tyhjä laukku vappuviinoille, ja lähde Börjen mukaan tälle eeppiselle matkalle Itämeren halki. Risteilyllä on luvassa upea buffet-illallinen, Börjen kaunis puhe tähdelle, sekä muuta hauskaa ohjelmaa. Risteilyllä on myös rutkasti vapaa-aikaa pitää legendaarisia hyttibileitä!

VVV 2023

Usean vuoden tauon jälkeen VVV-risteily on palannut uudistetulla konseptilla. Aikaisemmilla VVV-risteilyillä on voinut kadottaa ajantajunsa vain yhtenä iltana, mutta tämän uudistetun konseptin avulla voit nauttia Itämeren vergikolmion antimista kaksi kertaa enemmän!

Menopelinä meillä toimii upea Silja Serenade. Risteilyn hintaan kuuluu yksi maittava buffet-tyylinen meri-illallinen, josta hanaviini taikka -olut ei lopu kesken. Voit myös ostaa itsellesi herkullisen meriaamiaisen, jonka avulla voit tankata hiilareita, jotta jaksat viettää päivän Tukholmassa ja selviät rauhoittavasta paluumatkasta Helsingistä kotiin.

Ohjelmainfot julkaistaan FB-eventtiin ja Instagramiin. Siisteimmät BTS-matskut ja muuta yleistä hypetystä tulee @vvvristeily -Instagramiin. Tämä tili kannattaa siis ehdottomasti ottaa haltuun! Börje ja Crew tekevät tästä reissusta eeppisen, joten pakatkaa laukkunne, kerätkää risteilymielenne, valmistautukaa verottoman alkoholin ostamiseen ja liittykää meidän mukaan tälle timanttiselle matkalle.

Lipunmyynti tälle upealle matkalle alkaa 23.01.2023. Lataa Kide.App valmiiksi, päivitä nettiliittymäsi kuntoon ja valmistaudu jännittävään sivun päivittämiseen, sillä tämän lipun haluat ostaa!

TLDR:
Mitä: VappuViinat Verottomana -risteily
Missä: (Oulu) – Helsinki – Tukholma – Helsinki – (Oulu)
Milloin: 30.03.2023 – 01.04.2023
Miksi: Upeaa ohjelmaa, verkostoitumista ja mahdollisuus ostaa halpaa vappuviinaa!
Mistä saan lipun?!?!: TÄÄLTÄ

SOME:
Risteilyllä nähdään!
-Börje ja Crew
VappuViinat Verottomana -risteily palaa usean vuoden tauon jälkeen jälleen 30.03.2023 – 01.04.2023 uudistetulla konseptilla ja kerää kylterit Itämerelle!
Seuraa VVV-risteilyä somessa