VVV-risteily

VappuViinatVerottomana-risteily kokoaa yhteen kylterit ympäri Suomen.

Tämän risteilyn tarkoituksena on nimensä mukaisesti hakea vapuksi viinaa verottomana, verkostoitua muiden kyltereiden kanssa ja bailata läpi laineiden.

Lähde siis Börjen matkaan! Aloita risteilysi kylterin arvolle sopivalla tavalla varaamalla buffet-i llallinen itsellesi ja seurueellesi. Illan aikana voit kokea eeppisiä ohjelmanumeroita ja aamun pikkutunneille juhlivat saavat mahdollisuuden kuulla Börjen valmisteleman puheen tähdelle.

VVV 2020

Tahtoisitko ginitonicin? Tai sitten minttufernetin? Vai kelpaako kossuvissykin?
Oli makusi mikä tahansa, tax free on auki ja pelti on kiinni! On aika ottaa haalarit ja maihinnousukortit mukaan, koska laiva lähtee!
VappuViinatVerottomana-risteily on vuoden tauon jälkeen taas täällä! Uudistettu, vergisempi konsepti kaksinkertaistaa vergin määräsi, sillä risteily on tällä kertaa kaksipäiväinen! Tämän risteilyn tarkoituksena on nimensä mukaisesti hakea vapuksi viinaa verottomana, verkostoitua muiden kyltereiden kanssa ja bailata läpi tämän eeppistäkin eeppisemmän risteilyn.
Menopeliksi valikoituu tällä kertaa Helsingistä päiväksi Tukholmaan matkaava Silja Symphony. Lähdön jälkeen sinulla on mahdollisuus nauttia buffet-illallinen kanssamatkustajien seurassa. Buffetin jälkeen Börje ottaa ruorin haltuun ja meno on vähintäänkin sen mukaista. Ohjelmainfoa on tulossa myöhemmin.
Tää muistetaan vielä varmasti huomenna, tai sitten ei. Kaikki kylterit Suomessa!

(EDIT: Tapahtuma PERUTTU Covid19 johdosta)

VappuViinatVerottomana-risteily palaa vuoden tauon jälkeen jälleen 26.-28.3.2020 uudistetulla konseptilla ja kerää kylterit Itämerelle! Lipunmyynti kide.appissa 25.2. saakka.
Seuraa VVV-risteilyä somessa, niin kuulet ensimmäisenä seuraavasta risteilystä!