Kulttuuri ja liikunta

Kulttuuri

Finanssi haluaa tarjota jäsenilleen yhteisiä ja usein myös edullisempia mahdollisuuksia erilaisille kulttuurielämyksille. Finanssin kulttuuritarjontaan kuuluu muun muassa yhteisiä elokuvailtoja, teatterikäyntejä, lätkämatseja ja stand up –iltoja.

Näistäkin tapahtumista ilmoitetaan tuttuun tapaan muun muassa Facebookissa ja sähköpostilla. Älä unohda ottaa seurantaan myöskään Finanssin Instagramia ja Snapchatia, sillä myös näissä kanavissa saa tärkeää tietoa tapahtumista!

Liikunta

Finanssi pyrkii tarjoamaan jäsenistölleen monipuolisesti liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Liikunnasta kiinnostuneiden kannattaa liittyä Finanssin liikuntaryhmään Telegrammissa.
Finanssi tai Finanssin kerhot järjestää myös yksittäisiä lajikokeilumahdollisuuksia ja osallistuu ainejärjestöjen välisiin kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan. Urheilutapahtumista tiedotetaan yleensä Facebookissa ja sähköpostin välityksellä.

Finanssin tarjoamien liikuntamahdollisuuksien lisäksi UniMove tarjoaa korkeakouluopiskelijoille liikuntamahdollisuuksia, kursseja ja lajikokeiluja. Parhaillaan pyrimme kehittämään liikuntatarjontaa jäsenistöllemme entistä paremmaksi.
Tiedotamme eri kanavissamme (Facebook, Instagram, Telegram) tulevista muutoksista liikuntaa koskien.