Kulttuuri ja liikunta

Kulttuuri

Finanssi haluaa tarjota jäsenilleen yhteisiä ja usein myös edullisempia mahdollisuuksia erilaisille kulttuurielämyksille. Finanssin kulttuuritarjontaan kuuluu muun muassa yhteisiä elokuvailtoja, teatterikäyntejä, lätkämatseja ja stand up –iltoja.

Näistäkin tapahtumista ilmoitetaan tuttuun tapaan muun muassa Facebookissa ja sähköpostilla. Älä unohda ottaa seurantaan myöskään Finanssin Instagramia ja Snapchatia, sillä myös näissä kanavissa saa tärkeää tietoa tapahtumista!

Liikunta

Finanssi pyrkii tarjoamaan jäsenistölleen monipuolisesti liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Finanssilla on vakituinen liikuntavuoro Oulun normaalikoululla kerran viikossa. Liikunnasta kiinnostuneiden kannattaa liittyä Finanssin liikuntaryhmään Telegramissa.

Finanssi järjestää myös yksittäisiä lajikokeilumahdollisuuksia ja osallistuu ainejärjestöjen välisiin kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan. Urheilutapahtumista tiedotetaan yleensä Facebookissa sekä sähköpostin välityksellä.

Finanssin tarjoamien liikuntamahdollisuuksien lisäksi OKKL Sporttipassilla voit osallistua esimerkiksi erilaisille ryhmäliikuntatunneille, sulkapallovuoroille tai käydä edullisesti kuntosalilla. Lisäinfoa Sporttipassista ja liikuntamahdollisuuksista löydät Oulun korkeakoululiikunnan sivuilta.