Kulttuuri ja liikunta

Kulttuuri

Finanssi haluaa tarjota jäsenilleen yhteisiä ja usein myös edullisempia mahdollisuuksia erilaisille kulttuurielämyksille. Finanssin kulttuuritarjontaan kuuluu muun muassa yhteisiä elokuvailtoja, teatterikäyntejä, lätkämatseja ja stand up –iltoja.

Näistäkin tapahtumista ilmoitetaan tuttuun tapaan muun muassa Facebookissa ja sähköpostilla. Älä unohda ottaa seurantaan myöskään Finanssin Instagramia ja Snapchatia, sillä myös näissä kanavissa saa tärkeää tietoa tapahtumista!

Liikunta

Finanssi pyrkii tarjoamaan jäsenistölleen monipuolisesti liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Finanssilla on ollut perinteisesti vakituinen sählyvuoro kaksi kertaa viikossa Kaitoväylän hallissa, jonne Oulun korkeakoululiikunnan tarjoaman Sporttipassin haltijat voivat vapaasti osallistua. Sählynpeluusta kiinnostuneiden kannattaa liittyä Facebookissa Fisak -ryhmään, josta monesti löytyy pelikavereita!

Finanssin tarjoamien liikuntamahdollisuuksien lisäksi Sporttipassilla voit osallistua esimerkiksi erilaisille ryhmäliikuntatunneille, sulkapallovuoroille tai käydä edullisesti kuntosalilla. Lisäinfoa Sporttipassista ja liikuntamahdollisuuksista löydät osoitteesta www.oulunkorkeakoululiikunta.fi.

Finanssi järjestää myös yksittäisiä lajikokeilumahdollisuuksia ja osallistuu ainejärjestöjen välisiin kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan. Urheilutapahtumista tiedotetaan yleensä Facebookissa sekä sähköpostin välityksellä.