Pääyhteistyökumppanit

Finanssilaisten taattu kantapaikka huolimatta viikonpäivästä!

Kaarle on yöbaari, jossa kohtaavat kaupungin nuoret ja mukavat tyypit. Kaarle on rytmiä, huumaa, naurua, iloa ja kiimaa. Kaupungin paras parittaja ja Yön Kuningas vuodesta 1972. Ulkopaikkakuntalaisille selvennetään vielä nimifaktaa sen verran että ravintolan nimi on Ravintola Kaarlenholvi jonka alakerrassa toimii Jumpru Pub, pihalla Patio (suomeksi terassi) ja yläkerrassa Kaarlenholvi. Tiivis tanssilattia täyttyy jo alkuillasta dj:n takoessa ilmoille tanssibiitit, räpit & rokit. Kaksi baaritiskiä palvelee janoisia asiakkaita ystävällisesti ja ripeästi. Oletpa liikkeellä yksin, kaksin tai isommalla ryhmällä niin vuosisatoja vanhojen holvien alla sattuu ja tapahtuu aina, eikä koskaan tiedä kuka ihana ihminen tulee tänään vastaan…

Osa oululaisista kertoo menevänsä Jumpruun, Jumpeen, joku Jumprun yläkertaan, toiset Kaarleen, Kalleen tai sen alakertaan.. Kaikki kuitenkin tulevat kesällä Patiolle, se on varma.

Jumprun & Pation musiikimaestrona toimivat omat baarimestarimme jotka vuoronperään laativat illan soittolistan. Baarimestarin ja illan fiiliksestä riippuen saatat kuulla sulosointuja Stewie Wonderin ja Doorsin kautta Chisuun, reggaemutkan kautta Children of Bodomiin ja sieltä sitten Adelen, Oasiksen ja Kentin kautta Laila Kinnuseen. Luonnollisesti baarimestarit toteuttavat asiakkaiden biisitoiveita. Paitsi Yölintua, koska se on niin huono. Ainutlaatuisen osa Jumprun musiikkitarjontaa on Pianokabinetti tai kuten meillä sanotaan Jumprun Nahkat. Pianon, kahden kitaran ja kongojen säestyksellä lauletaan viikon jokaisena iltana sulassa sovussa Beatlesista PMMP:hen.

Hartwall on ollut Finanssin yhteistyökumppani maaliskuusta 2019 lähtien.

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Myös Hartwallin ja Finanssin yhteistyön taustalla on virkistää opiskelijoiden arkea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita.

Hartwall on myös virkistävä työpaikka ja kumppani.  Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle, ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen siitä, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä.

Oulun Osuuspankk

Yhteistyömme lisäksi tarjoamme myös Finanssin jäsenille kesätöitä ja harjoittelupaikkoja, mahdollisuuksia opinnäytetöiden tekemiseen sekä mielenkiintoisia ja haastavia urapolkuja vastavalmistuneille.

Oulun Osuuspankki on yksi suomalaisen OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. Saat meiltä apua opiskelijan arjen raha-asioita ja opintojen rahoitusta koskevissa kysymyksissä. Kun toimeentulo ja vakuutukset ovat kunnossa, voit rauhassa keskittyä opiskelijaelämään.

Meitä Oulun OP:laisia finanssiammattilaisia on tänä päivänä noin 200; palvelemme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse sekä yhdeksässä toimipaikassa kasvotusten.

Talenom on Finanssin uusin pääyhteistyökumppani.

Arvovalinta – ihmiset

Sanotaan, että paras työpaikka on johdon arvovalinta. Talenomilla olemme määritelleet, mitä asioita tavoitellaan ja mikä painoarvo millekin asialle annetaan. Ne asiat, joille annetaan suuri merkitys arjessa, tuppaavat ennen pitkää toteutumaan. Olemme valinneet tavoitteeksi tulla Suomen parhaaksi työpaikaksi. Tämä päätös näkyy  valinnoissamme, puheissamme ja teoissamme joka päivä.

Antti Aho, Henkilöstöjohtaja

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja. Talenomin olemassaolon perusta on hyvinvoiva yrittäjä, joka kokee arjessaan yrittämisen iloa.

Olemme tukeneet Finanssilaisten opiskeluarkea vuodesta 2016 lähtien.

”Ylläty opiskelijaelämästä – älä sähkölaskustasi!”

Oulun Energia on 100-prosenttisesti suomalainen energia-alan edelläkävijä. Tarjoamme energiapalveluja ja puhtaampaa energiaa sujuvamman arjen tueksi kodeille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Luomme rohkeasti uusia innovaatioita niin energiantuotantoon, kiertotalouteen kuin älyliikenteeseen. Tavoitteenamme on oman energiatuotantomme hiilineutraalisuus jo 2030-luvun kuluessa. Palveluksessamme on noin 300 energia-alan ammattilaista.