Skip to main content

Pääyhteistyökumppanit

Finanssilaisten taattu kantapaikka huolimatta viikonpäivästä!

Kaarle on yöbaari, jossa kohtaavat kaupungin nuoret ja mukavat tyypit. Kaarle on rytmiä, huumaa, naurua, iloa ja kiimaa. Kaupungin paras parittaja ja Yön Kuningas vuodesta 1972. Ulkopaikkakuntalaisille selvennetään vielä nimifaktaa sen verran että ravintolan nimi on Ravintola Kaarlenholvi jonka alakerrassa toimii Jumpru Pub, pihalla Patio (suomeksi terassi) ja yläkerrassa Kaarlenholvi. Tiivis tanssilattia täyttyy jo alkuillasta dj:n takoessa ilmoille tanssibiitit, räpit & rokit. Kaksi baaritiskiä palvelee janoisia asiakkaita ystävällisesti ja ripeästi. Oletpa liikkeellä yksin, kaksin tai isommalla ryhmällä niin vuosisatoja vanhojen holvien alla sattuu ja tapahtuu aina, eikä koskaan tiedä kuka ihana ihminen tulee tänään vastaan…

Osa oululaisista kertoo menevänsä Jumpruun, Jumpeen, joku Jumprun yläkertaan, toiset Kaarleen, Kalleen tai sen alakertaan.. Kaikki kuitenkin tulevat kesällä Patiolle, se on varma.

Jumprun & Pation musiikimaestrona toimivat omat baarimestarimme jotka vuoronperään laativat illan soittolistan. Baarimestarin ja illan fiiliksestä riippuen saatat kuulla sulosointuja Stewie Wonderin ja Doorsin kautta Chisuun, reggaemutkan kautta Children of Bodomiin ja sieltä sitten Adelen, Oasiksen ja Kentin kautta Laila Kinnuseen. Luonnollisesti baarimestarit toteuttavat asiakkaiden biisitoiveita. Paitsi Yölintua, koska se on niin huono. Ainutlaatuisen osa Jumprun musiikkitarjontaa on Pianokabinetti tai kuten meillä sanotaan Jumprun Nahkat. Pianon, kahden kitaran ja kongojen säestyksellä lauletaan viikon jokaisena iltana sulassa sovussa Beatlesista PMMP:hen.

Oulun Osuuspankk

Yhteistyömme lisäksi tarjoamme myös Finanssin jäsenille kesätöitä ja harjoittelupaikkoja, mahdollisuuksia opinnäytetöiden tekemiseen sekä mielenkiintoisia ja haastavia urapolkuja vastavalmistuneille.

Oulun Osuuspankki on yksi suomalaisen OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. Saat meiltä apua opiskelijan arjen raha-asioita ja opintojen rahoitusta koskevissa kysymyksissä. Kun toimeentulo ja vakuutukset ovat kunnossa, voit rauhassa keskittyä opiskelijaelämään.

Meitä Oulun OP:laisia finanssiammattilaisia on tänä päivänä noin 200; palvelemme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse sekä yhdeksässä toimipaikassa kasvotusten.

Ilona

Ilona on poikkitieteellisten bileiden keidas!

Nordic Hospitality Partners (NoHo) on suomalainen pohjoiseen laatuun luottava kasvava ravintolakonserni. Suomen tasolla NoHo on jo alansa huippuja, ja yhtiön tähtäimessä on myös Pohjois-Euroopan valloitus.

Viihdemaailma Ilona on Nordic Hospitality Partnersiin kuuluva ”yökerho aikuiseen makuun”, jossa jokainen bilettäjä viihtyy. Ilona ei jätä ketään kylmäksi usean erilaisen osastonsa ansiosta, oli mielessä sitten tanssilattian valloitus tai lempibiisin esittäminen karaokessa kaveriporukalla.

Ilonassa pääsee myös fiilistelemään live-musiikkia viikonloppuisin. Parhaiten Ilona on tullut finanssilaisille, sekä muulle opiskelijayhteisölle tutuksi joka kuun ensimmäisenä torstaina järjestettävissä Poikkitieteellisiä haalaribileistä. Poikkareiden aikaan Ilona tuo opiskelijat kaikilta eri aloilta yhteen, ja tiivistää oululaista opiskelijakulttuuria.

Hartwall

Hartwall nesteyttää finanssilaiset

Hartwall on nesteyttänyt suomalaisia jo vuodesta 1836, kun Victor Hartwall lanseerasi kuplivat vedet kuluttajien iloksi. Nykyään Hartwallin valikoimasta löytyy vesien lisäksi muun muassa virvoitusjuomia, oluita sekä lukuisia muita virkistymisen takaavia virvokkeita.

Hartwall korostaa toiminnassaan vastuullisuutta, ja tuotteet valmistetaankin Hartwallin omasta toimesta aina tuotekehityksestä tuotteen pakkaamiseen asti.