Skip to main content
2024Yleinen

Finanssin hallitus 2024 esittäytyy 2/2

Tänään loput kuusi hallituksen jäsentä esittäytyy!

 

Simo
Projektivastaava, varapuheenjohtaja

Tarmokasta tammikuuta Finanssin kansa! Olen Simo, mutta senhän te jo tiedättekin. Opiskelen nyt neljättä vuotta, ja meno vaan paranee!

Projektitoimikunta rakentaa ja tarjoaa teille kolme suurta kokonaisuutta; NSF, Öllövelli ja 33. vuosijuhlat. Kaikkia kolmea tullaankin tänä vuonna päämäärällisesti kehittämään! Vujujen kanssa onkin haastetta, sillä ne hiottiinkin viime vuonna lähelle täydellisyyttä.

Näiden lisäksi minulla on pieni side hustle, Finanssin varapuheenjohtajuus. Tämä tarkoittaa sitä, että pidän huolen Finanssin toimikuntien toiminnasta ja hyvinvoinnista.

Tulkaa ihmeessä morottamaan tapahtumissa! Muistakaa ottaa opintojen välissä myös rennosti ja pitää hauskaa!

Simon kevään top 3:

1. Kandin kirjoittaminen <3
2. Nordic Spirit Forum
3. Pohjois-Suomen suurin approtapahtuma

 

Sanni
Viestintävastaava, sihteeri

Heippa finanssilaiset!

Mä oon Sanni, kolmannen vuoden finanssilainen ja tän vuoden viestintävastaava ja sihteeri. Tänä vuonna pitäisi saada kandi kasaan ja ensi syksynä aloittaa markkinoinnin maisterissa.

Viestintävastaavana toimin Finanssin viestinnän kipparina eli koordinoin meillä tehtävää ulkoista ja sisäistä viestintää. Tähän kuuluu muun muassa nettisivujen ja somekanavien ylläpito, sekä viikkotiedotteen kasaaminen ja julkaisu. Viestintävastaavan hommiin kuuluu myös sihteerinä toimiminen, joten tänä vuonna huolehdin myös kokousten pöytäkirjojen kirjottamisesta ja arkistoimisesta.

Viime vuonna toimin hallituksessa sopona ja sitä ennen poikkarivastaavana, joten aikalailla uuden edessä, kun siirtyy kahden vuoden tapahtumien tekemisen jälkeen tosi erilaisen pestin pariin. Kuitenkin, oon innoissani tulevasta vuodesta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Ihanaa päästä tekemään meidän huippu hallitusporukan kanssa hommia tän vuoden aikana ja luoda kaikkea uutta sisältöä jäsenistölle. <3

Uskon tän vuoden olevan unohtumaton täynnä ihania tapahtumia ja kohtaamisia! Tulkaa juttelee tapahtumissa tai kiltiksellä ja kertokaa mulle vaikka teidän ehdotus uuteen tiktokiin <3

Sannin kevään top 3:

 1. Aamut, kun ei ole kiire ja kahvin kerkeää juomaan rauhassa
 2. Kandiksi valmistuminen (fingers crossed)
 3. Öllövelli ja muut kevään bängerit tapahtumat <3

 

Santra
Graafinen vastaava

Heippa,

Meikäläinen on Santra Kolehmainen, 4. vuosikurssin markkinoinnin opiskelija, luova tyyppi ja tänä vuonna graafinen vastaava. Tähän pestiin minut johtivat kaksi edellistä vuottani graafisessa toimikunnassa, joiden aikana sisälläni syttyi suuri palo itseni toteuttamiselle graafisen suunnittelun ja kuvaamisen kautta. Lempipuuhiini kuuluukin tänä päivänä rakkaan Adoben kanssa taisteleminen, mutta myös mm. luonnossa hilluminen ja matkustelu.

Vastuualueisiini kuuluu esimerkiksi tapahtumien kuvaus, kuvagallerian ylläpito, videotuotanto, tapahtumagrafiikat ja haalarimerkit. Graafisen toimikunnan kanssa halutaan luoda Finanssille mahdollisimman laadukasta materiaalia ja pidetään huoli siitä, että Finanssi näyttää hyvältä.

Kivaa kevättä ja tapahtumissa nähdään, kaikkea siistiä on luvassa!

Santran kevään top 3:

 1. Wabu, sitsit yms.
 2. Lepääminen
 3. Lisääntyvä valo ja henkiin heräävä luonto

 

Noora
NESU-vastaava

Moikkuu!

Olen Noora, toisen vuosikurssin finanssilainen ja minulla on kunnia toimia tämän vuoden NESU-vastaavana. Tässä juuri palautumassa NESU-Dageneilta, jotka saimme tänä vuonna järjestää Oulussa (Raahessa) ja oli huippua!

Vuosi on muutenkin lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin tapahtumien suunnittelun parissa. Minulla on onneksi kasassa aivan upea ja tekevä seitsemän hengen toimikunta, enkä malta odottaa että pääsemme järjestämään teille vuoden mittaan sitsejä ja muita hauskoja tapahtumia.

Viime vuosi NESU-toimikunnassa oli ihan parasta ja eihän näitä hommia malttanut vielä lopettaa, joten NESUn lippu pidetään korkealla täällä Oulussa tänäkin vuonna! Vuoteeni mahtuu tietysti myös opiskelua, ystäviä ja liikuntaa, jotka mukavasti tasapainottavan hallitushommia.

Odotan innolla mitä kaikkea vuosi tuo mukanaan, nähdään helmikuun sitseillä! <3

Nooran kevään top 3:

 1. Ulkkarointi
 2. Paluu salitreeneihin
 3. Hallitus pöhinät
Tiina
Sopo
Moikka kaikille!
Oon Tiina, toisen vuoden finanssilainen ja tämän vuoden Sopo! Alun perin olen Rovaniemeltä
kotoisin, mutta nykyisin jo ihan oululaistunut. Vapaa-ajalla minut voi bongata tapahtumista, mutta
viihdyn myös kotona lukemassa tai neulomassa.
Sopona hommia riittää, ja pääsen muun muassa järkkäilemään liikuntaan, hyvinvointiin ja
kulttuuriin liittyviä tapahtumia. Vastuullani on myös kiltahuone ja -tuotteet sekä Finanssin kerhot,
unohtamatta syksyn Fuksiviikkoja ja niiden tapahtumia! Apuna tässä kaikessa minulla on onneksi
ihana toimikuntani.
Innolla odotan tulevaa vuotta, nähdään kiltiksellä ja tapahtumissa! <3
Tiinan kevään top 3:
 1. Öllövelli
 2. Wappu
 3. Hallitushommat ja hallitus <3

 

Tilda
Talousvastaava

Hellurei!
Olen Tilda Santapakka, kolmannen vuoden finanssilainen ja vuoden 2024 talousvastaava.
Vuodelta 2023 joku saattaa muistaa meikäläisen Nesu-Finanssin graafikkona sekä VVV-risteilyn järjestelytiimistä. Vapaa-ajalla tykkään uida ja saunoa aina kun mahdollista. Toinen harrastus johon käytän mielelläni aikaa on ruuanlaitto pitkän kaavan mukaan.
Talousvastaavana tehtäväni on huolehtia ainejärjestömme taloudesta. Hoidan osto- ja myyntilaskutuksen sekä vastaan yhteistyöstä kirjanpitäjämme kanssa. Pidän myös yllä talouskuria ja laadin talousarvion. Muihin hallituslaisiin verrattuna olen ainut, jolla ei ole omaa toimikuntaa. Työ ei ole kuitenkaan yksinäistä, sillä talouden myötä olen tekemisissä koko hallituksen kanssa – ilman rahaa on vaikeaa tehdä tapahtumia.
Toimikuntavuosi oli täynnä kivaa yhteistä tekemistä ja innolla odotan tätä alkanutta hallitusvuotta!
Tildan kevään top 3
 1. Kandin aloitus ja lopetus
 2. Valoisammat päivät
 3. Härvääminen hallituksen kanssa