Skip to main content

Kuka tunnustaa tehneensä uudenvuoden lupauksia? Uskoisin että, suurimmalle osalle meistä uusi vuosi tarkoittaa usein luopumista kaikista pahoista tavoista ja kunnostautumista elämän eri osa-alueilla. Terveellisempää ruokavaliota, enemmän urheilua tai intohimoisempaa keskittymistä opiskeluun ja töihin. Onneksi tammikuu loppuu pian, joten kaikki nämä lupaukset paremmasta elämästä ovat jo siihen mennessä joko unohtuneet, tai todettu mahdottomiksi toteuttaa. Sonja Mehtälä

Vuosi 2017 tarkoittaa myös Finanssi ry:lle kunnostautumista ja muutoksia toiminnan eri osa-alueilla. Tätä tekstiä kirjoittaa Finanssin tuore puheenjohtaja ja ajattelinkin kertoa teille siitä, mitä kaikkea Finanssilla tapahtuu vuonna 2017. Nämä eivät sitten ole pelkkiä uudenvuoden lupauksia!

Tänä kuluvana vuonna Finanssi ry täyttää 26. vuotta ja juhlavuoden jälkeen toiminnassa on mahdollista keskittyä muuhunkin kuin vain juhlavuoden tapahtumiin. Vuonna 2017 tullaankin näkemään täysin uudenlaisia tapahtumakonsepteja, kun monet vahat ja perinteiset tapahtumat kokevat uudelleen brändäyksen. Kun kevät etenee kohti vappua, saamme seurata myös täysin uuden tapahtuman lanseerausta. Pysykää siis kuulolla ja seuratkaa aktiivisesti Finanssin eri some-kanavia.

”Kun kevät etenee kohti vappua, saamme seurata myös täysin uuden tapahtuman lanseerausta.”

Vuonna 2017 Finanssi kiinnittää myös erityistä huomiota viestinnän kehittämiseen ja sisällön laatuun. Lähtökohdat viestinnän kehittämiselle näyttävät erinomaisilta, sillä hallituksen ahkerat some-pojat ehtivät jo saada Suomen Ekonomien Introlla tunnustusta aktiivisimpana twiittaajana.

Vaikka tapahtumarintamalla puhaltavatkin muutoksen tuulet, ei vanhojen söörien tarvitse vetää aamukahvia väärään kurkkuun. Sillä jos yksi on varmaa niin se, että tänäkin vuonna kylterit seilaavat Itämerellä, Tax-free on auki ja pelti on kiinni, kun VVV-risteily starttaa satamasta 30.-31.3. Jos syksyn mittaan kaipuu merelle äityy ylitsevuotavaksi saattavat laineet liplattaa myös hieman lähempänä kuin Suomen Turussa. Eli jälleen kerran, pysykää kuulolla!

Urheilun ja kulttuurin nälkäisille on tänä vuonna luvassa jännitystä lajikokeilujen ja kulttuuritapahtumien myötä. Helmikuussa halukkaat pääsevät testaamaan miten hyvin he olisivat selviytyneet entisajan kaksintaistelusta. Floretteja ja säiliä kalistellaan siis miekkailun lajikokeilussa. Vappuna puolestaan kisataan muiden tieteenalojen kesken siitä, mikä ainejärjestöistä omaa atleettisimmat opiskelijat ja kenen perämies huutaa tahtia äänekkäimmin. Viime vuonna finanssilaisten aamu kuuden treenit tuottivat tulosta ja parin vuoden tauon jälkeen Kirkkovenesoutujen ”poika” saatiin jälleen kotiin. Myös Finanssin laskettelukerho FSKI tarjoaa tänäkin vuonna parhaimmat nousut ja laskut. Jos hiihtohississä päätä alkaa huimata ovat afterit hyvä keino hakea nostetta uuteen nousuun.

”Urheilun ja kulttuurin nälkäisille on tänä vuonna luvassa jännitystä lajikokeilujen ja kulttuuritapahtumien myötä.”

Vuonna 2017 Finanssi kiinnittää myös erityistä huomiota siihen, että kaikkien jäsenten olisi mielekästä osallistua toimintaan. Tarkoituksena onkin tarjota tapahtumia ja aktiviteetteja monipuolisesti, kaikille halukkaille. Haluankin vielä kannustaa teitä kaikkia osallistumaan ja etsimään niitä omia mielenkiinnon kohteita. Ideoiminen ja uuden keksiminen on aina sallittua, eli jos keksit toteutuskelpoisen tapahtuman tai aktiviteetin laita ihmeessä viestiä tai heitä Facebookissa kaveripyyntöä. Ainejärjestön alle on myös mahdollista perustaa kerhoja lisäämään toiminnan monipuolisuutta. Toivottavasti joku ottaakin tästä koppia ja perustaa Finanssille oman Monopolikerhon. 😉

Mukavaa vuoden alkua!

Finanssin puheenjohtaja
Sonja Mehtälä

Leave a Reply