Skip to main content
2023Yleinen

Börjen joulutervehdys

*IN ENGLISH BELOW*

 

Börjen joulutervehdys

Moikka ihanat Finanssilaiset!

Vihdoin on syyslukukauden viimeiset tentit ja koulutehtävät saatu pois alta, joten nyt on aika rauhoittua joulun viettoon! Muistakaa rentoutua ja nauttia lomasta, olette sen ansainneet <3

Börjenä syksy on ollut melko kiireinen. On muun muassa viihdytetty fukseja fuksiviikolla, juotu Rukalla minttukaakaota, nautittu Raahen ravintoloista, kierretty kahdeksat sitsit ja tampattu tanssilattialla yön pikkutunteina. Menoa ja vilskettä on siis riittänyt! Lempparijuttuna mieleen on kuitenkin jäänyt kaikki ihanat kohtaamiset, joista kiitos kuuluu teille! Mahtavaa, että VVV-risteily kiinnostaa ja intoa risteilylle riittää!

Päivät vähenee ja VVV lähestyy, joten nyt viimeistään kannattaa ottaa VVV-risteilyn Instagram ja FB haltuun. Sieltä löytyy kaikki oleellinen info ja pian julkaistava VVV-video! En malta odottaa, että pääsette näkemään tämän mestariteoksen. Tammikuussa aukeaa lipunmyynti, joten vuodenvaihteen jälkeen on aika virittäytyä Vapun vietto tunnelmiin ja alkaa keräämään omaa hyttiporukkaa kasaan, jotta et jää paitsi elämäsi risteilystä!

Nyt on kuitenkin aika rauhoittua ja ottaa happea, jotta ensi vuonna jaksaa taas!

Rauhallista joulun odotusta ja onnellista uutta vuotta!

Toivottaa,

Börjenne

 

 

Hi to all lovely members of Finanssi!

The fall semester is coming to an end so remember to relax and enjoy the holidays because you have deserved it <3

Last fall was quite busy and eventful for me. I have entertained freshmen during freshmen week, enjoyed mint hot chocolate in Ruka, explored Raahe, attended at eight sits parties and danced the night away. Regardless of all the hustle and bustle, I have cherished the wonderful encounters with you!

The VVV cruise is approaching, and now is the time to follow the VVV cruise’s Instagram and Facebook accounts. There you find all the essential information and soon-to-be-released VVV video. I can’t wait for everyone to see this masterpiece. Ticket sales open in January, so after the New Year, it’s time to tune into the Vappu mood and start assembling your cabin crew so you won’t miss out on the cruise of a lifetime!

Now it is time to take a break and relax, see you next year!

Merry Christmas and Happy New Year!

Wishes,

Börje