Skip to main content
2023Yleinen

Kyllin syysterveiset

Kyllin syysterveiset

Moikka Finanssilaiset ja mahtavaa alkanutta syksyä! Jotta uusi lukuvuosi saataisiin polkaistua kunnolla käyntiin, olen koonnut tähän blogikirjoitukseen tärkeitä ajankohtaisia asioita liittyen Ekonomeihin.

Aloitetaan kuitenkin sillä, että kuka kylli oikein onkaan. Tämä voi olla paikallaan, sillä onhan Finanssin jäsenistössä syksyn myötä paljon uusia kasvoja, enkä välttämättä ole päässyt vielä esittäytymään kaikille vanhemmille opiskelijoillekaan. Minä olen Julius Palomäki ja aloitin Oulussa kyllinä eli kylteriyhdyshenkilönä tämän vuoden tammikuussa. Olen kolmannen vuosikurssin opiskelija Oulun kauppakorkeakoulussa. Kylteriyhdyshenkilönä toimin linkkinä teidän ja Suomen Ekonomien välillä.

Mutta sitten itse ajankohtaisiin asioihin. Ensimmäisenä suosittelen teitä kaikkia aktivoimaan Kauppalehden tai Talouselämän lehtitilauksen, mikäli haluatte päästä lukemaan jompaakumpaa näistä lehdistä. Lehtietu on teille kaikille Finanssin jäsenille täysin ilmainen. Lehtiedun aktivointi onnistuu Ekonomien jäsenpalvelun eLoungen kautta. Löydät aktivointisivun, kun avaat eLoungen etusivun oikeasta ylänurkasta valikon ja klikkaat sieltä kohtaa ”Edut” ja tämän jälkeen ”Opiskelijan lehtietu”. Tuolta sivulta pääset aktivoimaan lehtietusi.

Toinen asia, josta haluan teitä muistuttaa, on KylteriPlus jäsenpaketti. KylteriPlus nostaa opiskelijajäsenyytesi uudelle tasolle ja avaa sinulle tukun lisähyötyjä vain 25 eurolla/vuosi. KylteriPlus-pakettiin sisältyy mm. laajemmat lehtiedut sekä mahdollisuus käyttää henkilökohtaista CV:n ja työnhaun sparrausta. Lisätietoja KylteriPlus-lisäpalvelupaketista löydät täältä.

Lisäksi haluaisin vinkata teille Asiantuntijan ja esihenkilön työelämätaidot -verkkokurssista. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä kehittämään työelämävalmiuksiasi jo opiskeluaikana. Lisätietoa kurssista sekä kurssi-ilmoittautumisen löydät täältä. Suosittelen teitä myös kirjautumaan Kylterin työnhaun palveluun ja seuraamaan aktiivisesti palvelussa järjestettäviä livestriimejä. Esimerkiksi 13.9. klo 16:00 Kylterin työnhaun palvelussa järjestetään Valloita maailma: työnhaku ja uramahdollisuudet ulkomailla -niminen striimi, jossa pääset kuulemaan Irina Kirvesmäen inspiroivan tarinan ulkomaille muutosta ja ulkomailla työskentelystä. Lisätietoja striimistä löydät täältä.

Loppuun haluan toivottaa teille kaikille oikein mukavaa syksyä ja paljon opiskelun iloa! Mikäli teillä herää mitään kysymyksiä Ekonomeihin liittyen, voitte laittaa minulle viestiä Instagramissa @oulunkylli, puhelimitse +358406523622 tai sähköpostitse julius.palomaki@ekonomit.fi.

 

Lämpimin syysterveisin,

Julius Palomäki

Oulun kylli