Skip to main content
2016

Festonkkelin poikkitieteellinen Wappu

vappuuTapahtumavastaavan tapahtumarikas vuosi starttasi muista hallituksen pesteistä poiketen jo joulukuussa, jolloin juhlittiin Finanssin pikkujouluja Kaarlessa. Kun itse kalenterivuosi vaihtui, olikin jo korkea aika alkaa suunnittelemaan koko vuoden kohokohtaa; mitä muutakaan, kuin kaikkien janoisten opiskelijoiden juhlaa, Vappua!

Tapahtumavastaavan yksi tärkeimmistä tehtävävistä on edistää poikkitieteellisyytä Oulussa. Kuukausittain se tapahtuu poikkitieteellisten haalaribileiden muodossa, joiden suosio ollut huimaa vuonna 2016. Kaikki ennakkoliput on viety käsistä, lääkiksellä jo muutamissa minuuteissa! Brändin kehittäminen onkin minun ja tapahtumatoimikunnan huomion keskipisteenä koko ajan. Habi-nalle seikkailee nykyään myös instagramissa, mene siis seuraamaan @habinalle niin tiedät viimeisimmät kuulumiset ensimmäisten joukussa!

vappuu22Poikkititeellisyys näkyy myös Wappuna monessa tapahtumassa, ensimmäisenä tänään 20.4. järjestettävässä Wapun avajaiset -tapahtumassa! Taas on 500 opiskelijan aika vallata HopLop ja luvassa on lapsellisen hauskaa menoa jota jatketaan virallisilla jatkoilla Ilonassa. Ja mitäpä olisi Vappu ilman Poikkitieteellisiä haalaribileitä? Meno tulee olemaan vähintäänkin kreisiä kun Vapun juhlinnat on jo puolivälissä. Minun kevääni (ja toivottavasti teidänkin) huipentuu Wappusaunaan, jonne odotamme jälleen sadoittain innokkaita saunan, paljun ja vergin ystäviä.. Emeriitoilta kuulleena Wappusauna on pieni työmaa, mutta tätä tätiä ei vauhti haittaa! Uskon, että tästä Wappusaunasta tulee varmasti mieleenpainuvin kaikista!

Toivottavasti haalarisi ovat mintissä ja olet koristanut ylioppilaslakkisi Finanssin kokardilla
sekä mielesi suurella annoksella iloista juhlamieltä, sillä kevään kova uurastus palkitaan pian! Itsekin pääsen nauttimaan ansaitusti muutamista tapahtumista juhlijana, joten törmäillään!

Wapputerveisin,

Jenni Ylisirniö

Leave a Reply