Skip to main content
2015

Finanssi – Missä mennään vuonna 2015

Hallitukset 2014 ja 2015

Finanssilaisuus on lähtenyt kasvamaan kaikissa meissä siitä lähtien kun astuimme Oulun kauppakorkeakouluun sisälle. Fuksisyksy, sitsit sekä monet muut tapahtumat ovat muodostuneet meilläkin jo perinteeksi. Finanssi on melko nuori ainejärjestö, mutta nuoruus tekee Finanssista proaktiivisen ja nopeasti kehittyvän.

Vuoden 2015 hallituksen puheenjohtajana olen saanut sen edun, että Finanssin talous sekä tapahtumat ovat vakaalla pohjalla, edellisten vuosien työ on saatu eteenpäin ja tänä vuonna tarkoituksena on vahvistaa näitä asioita, jotka tekevät Finanssista voimakkaan ja asiantuntevan ainejärjestön jäsenilleen.

BörjeTänä vuonna Finanssi tähtää toiminnan vakiinnuttamiseen ja laadun takaamisen jäsenistölleen. Viestintä nousee myös vuonna 2015 erittäin tärkeäksi tehtäväksi, jotta jäsenistömme sekä sidosryhmämme näkee ja kuulee Finanssin eri vaikutuskanavissa. Vuonna 2015 Finanssi tulee takaamaan laadukkaan jatkuvuuden myös tuleville vuosille pitkän tähtäimen suunnitelman mukaan.

Myös uusia tuulia on luvassa: VVV-risteilyn uudet nettisivut aukeavat ensi viikolla, Kattokiltojen vapunavaustapahtuma HopLopissa tulee olemaan huikea ja fuksisyksyä tullaan kehittämään entisestään. VVV-risteilyn ilmoittautuminen avautuu 29.1, eiköhän näytetä tänäkin vuonna kuinka sadat Finanssilaiset rynnivät Suomen Turkuun Börjen johdolla!

Hallitus on tehty Finanssia varten ja Finanssi on tehty jäsenistöä varten. Tämän takia toivotan teidät sydämellisesti tervetulleeksi kaikkeen mitä Finanssi tänä vuonna tekee. Uskon, että vuoden 2015 hallitus on sen verran kovaa kamaa, että vuonna 2016 voidaan ylpeänä viettää Finanssin 25-vuotisjuhlia.

Tehdään, opitaan ja nautitaan vuonna 2015

Puheenjohtajanne

Miia Paavola

Leave a Reply