Skip to main content
2021

Hallitus esittäytyy 1/2

By 11.2.202121 joulukuun, 2021No Comments

 

Vuoden 2021 hallituksen toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin ja nyt alkaa olla hallitusesittelyiden aika. Tässä blogipostauksessa esitellään ensimmäiset viisi hallituslaista. Ensi viikolla esitellään loput kuusi.

Kysyimme hallituslaisilta seuraavat kysymykset:

  1. Guilty pleasure
  2. Lempi Finanssimuisto
  3. Lempi koronavuoden muisto

Lotta, Puheenjohtaja

1. Tiktok, tämän hetkinen suosikki tell me you are… without telling me you are… -videot

2. Vuosijuhlat 2019! Olin odottanut koko tapahtumaa ikuisuuden ja se oli kaiken odottamisen arvoista.

3. Se kun lähdin meidän Kyllin Siirin kanssa kävelemään kohti Nallikaria ja tiesin että ihan kohta se alkaa, nimittäin fuksiviikko ja kaikki se hauskuus mitä ehdittiin tehdä silloin! Oli tosi jännittävää!

Moikka! Olen Lotta Leinonen, Finanssin puheenjohtaja ja opiskelen kolmatta vuotta Oulun kauppiksessa. Olin miettinyt puheenjohtajan tehtävää jo pidemmän aikaa jonka vuoksi olen ollut super iloinen saadessani tehdä näitä hommia. Alkuvuosi on puuhattu uusien ideoiden parissa ja hallituslaiset ovatkin suunnitelleet ja kehittäneet esimerkiksi uusia tapahtumia ja viestintäkanavia sekä parantaneet yhdistyksen perustoimintaa. Tästä porukasta ei into lopu!

Oma työskentelyni on ollut paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja mielenkiinnolla odotan esimerkiksi Kylteripuheenjohtajien verkoston toimintaa, jossa pääsin varapuheenjohtajan pestiin. Hallitusporukka on osoittautunut timanttiseksi ja on ollut ihanaa höpistä iltakouluissa joskus monien tuntien ajan. Tästä vuodesta tulee mahtavaa, oottakaahan vaan kun myö päästäis kunnolla vauhtiin!


Juho, NESU-vastaava

1. Pixar-elokuvien katsominen

2. Öllövelli 2019

3. Fuksisuunnistus (ja kaikki ne aamut, kun ei pitänyt miettiä miten tänään pukeutuisi)

Moi! Olen Juho Lahtinen ja toimin tänä vuonna Finanssin varapuheenjohtajana ja NESU-vastaavana. Vastuullani on viime vuoden tapaan kaikki Finanssin sitsit ja muutama muu NESU-tapahtuma.

Odotan tulevalta vuodelta paluuta vapaaseen arkeen ja lähitapahtumien ihmeelliseen maailmaan. Kevät joudutaan vielä menemään puolivaloilla, mutta toivottavasti syksyllä päästään taas tositoimiin. Vapaa-aikani kuluu kandin tekemisen välttelyn, koripallon valmentamisen ja kandista stressaamisen parissa.

PS: Kannattaa laittaa kalenteriin ylös 6.3., jolloin on luvassa kauan odotetut NESU-Finanssin etäsitsit. Toivottavasti nähdään siellä!

Jenna, KV- ja maisterivastaava

1. Teflon Brothers

2. Fuksisuunnistusvoitto vaihtarien kanssa tänä syksynä

3. Star Wars (korona)-sitsit

Moikka kaikki! Mä oon Jenna, kv-maisterivastaava vuosimallia 2021. Hommiin kuuluu siis Finanssin kansainvälinen toiminta sekä maisteri- ja alumnitoiminta. Vaikka tuleva vuosi tulee varmasti olemaan kovin poikkeuksellinen, odotan sitä suurella innolla niin haasteiden kun huvinkin kannalta. Ja toivonkin kovasti, että taas pian päästään tanssilattioiden ääreen! 

Ps. Jos kuulette siellä Kumiankan se on 99,9% todennäköisyydellä mun toivoma 😉 Nähdään ja kuullaan!

Jenna_blogiin

1. Avantolenkki ja sen jälkeen teetä ja suklaata – mut on myyty

2. Rukan reissu & fuksiviikot x2

3. Maailmanlopun viimeiset sitsit eli NESU-Finanssin Star Wars -sitsit

Minttu, Sopo

Variksen Minttu tässä terve! Kuule, ihan sellasella asialla rupesin soittelemaan, että mä oon Finanssin hallituksen sopo vuosimallia 2021, ja mulla ois tällanen siisti idea…” Ja ideoitahan multa ei puutu! Mä olen siis se touhuaja, joka hoitaa kaiken sen muun sälän, mitä muut hallituslaiset ei kerkeä tai jaksa hoitaa – siis esimerkiksi fuksiviikot (!!), liikunta- ja kulttuurijutut, haalarit (…), kiltiksen ja kerhotoiminnan!

Mä olen siitä kiva tyyppi, etten mä pure, eli aina saa tulla höpöttämään! Ja etenkin, jos aiheena on maaseutu – kerran maatilan tyär on aina maatilan tyär! Multa saa ainakin arveluttavia neuvoja ja hurjasti tsemppausta, ja hetkittäin myös hervotonta naurua. Sitä riittää!

Tiia, talousvastaava

Moi kaikki finanssilaiset!

Viimeksi kun tällaista tekstiä kirjoittelin, pohdin vaikuttavia sanankäänteitä hallitushakemukseeni. Ilmeisesti onnistuin tehtävässäni, kun nyt rustailen esittäytymispostausta tänne talousvastaavana! Kiitos siis tästä mahdollisuudesta!

Mie olen Tiia, 21-vuotias ja Torniosta kotoisin oleva kolmannen vuoden kauppatieteilijä. Minut on voinut nähdä esimerkiksi biletiimin mukana järjestämässä sitsejä tai, jos olet vuoden 2020 fuksi, Fuksi-Egonomin ensimmäisellä aukeamalla toivottamassa uusia kyltereitä tervetulleiksi Ouluun. Tänä vuonna minut voi bongata hallitusjulisteen lisäksi (etä)tapahtumista, joita niin mielellämme teille järkkäämme! Odotan innolla tulevaa vuotta ja uusiin ihmisiin tutustumista. Minua voikin ihan rohkeasti lähestyä tapahtumissa, jos kaipaa juttuseuraa tai vaikka kaveria karaokeen, sitten kun sinne päästään. 

Vakavalta vaikuttavasta pestistäni huolimatta en minäkään aina jaksa olla vakava. Toivon olevani hauska – ainakin itseäni omat jutut usein naurattavat, varsinkin väsyneenä. Vapaa-ajalla tykkään nähdä kavereita ja lenkkeillä. En tiedä, lasketaanko hallitustyö vapaa-ajan täytteeksi, mutta ainakin näin alkuvuodesta aikaa on kulunut reippaasti kaikennäköisten juttujen selvittelyyn. Siitä huolimatta on ollut mukava tutustua hallitusporukkaan ja suunnitella tulevaa vuotta. On myös palkitsevaa oppia uutta ja huomata, että mutkikkaatkin ongelmat ja kysymykset ovat selvitettävissä.

Toivottavasti päästään näkemään ihan livenäkin tapahtumissa ja reissuilla! Vuoden kohokohtia ovat vappu ja Rukan reissu, ja tänä vuonna erityisesti fuksiviikko ja vuosijuhlat. Innolla odotan myös alkavia laskentatoimen maisterikursseja sekä tietysti kandiksi valmistumista. 

Tsemppiä kaikille kevään opintoihin!

Terkuin, Tiia Tyrväinen

1.    Mitähän kehtaisin paljastaa… Sanotaan vaikka erikoiset mikrolämmitteiset leivät, jotka monesti herättävät hämmästystä ja jopa inhoa.

2. Eka vappu kokonaisuudessaan. Sitä menoa kaipaan ja odotan.

3. Hyviä muistoja on koronasta huolimatta monia, mutta ehkä suosikki Finanssiin liittyvistä muistoista on syyskokous ja siellä hallitukseen valituksi tuleminen.