Skip to main content
2015

Kun seinä tulee vastaan, etsi ovea

Kevät tuo mukanaan lähestulkoon jokaiselle jonkinlaisia haasteita. Yhdelle haaste tarkoittaa kandin kirjoittamista, toiselle kesätöiden saamista ja kolmannelle valmistumista. Kevään aikana innostutaan myös usein haasteista, joiden määränpäänä on esimerkiksi kesäkuntoon hankkiutuminen, ruokavalion muuttaminen tai tipaton kuukausi. Olipa kyseessä minkälainen haaste tahansa, niitä yhdistävät erilaiset niiden voittamista hankaloittavat esteet. Tämän vuoksi haasteiden selättämiseksi onkin niin sanotusti osattava etsiä ovi, kun seinä tulee vastaan.

Allekirjoittaneelle tämä vuosi tarjoaa haasteita varmasti jopa muutaman seuraavan vuoden edestä. Innostuksen ja jännityksen sekoitetuin tuntein alkuvuosi on mennyt kuin siivillä ja edessä häämöttää toinen opiskelijavappu, mikä tapahtumavastaavalle onkin varmasti koko vuoden suurin haaste. Vaikeuksitta ei tätäkään viikkoa tulla järjestämään, mutta ympärillä olevien ihmisten ja positiivisen asenteen avulla saadaan aikaiseksi varmasti mahtava viikko täynnä monipuolisia tapahtumia.

”Uhka vai mahdollisuus” –fraasi on täysin loppuun kulutettu tämän kevään aikana. Nostan sen silti esiin tässäkin yhteydessä, sillä loppuen lopuksi monista haasteista selviytymisessä on kyse vain siitä, kuinka niihin asennoituu. Kun muistaa suhtautua asioihin ilolla ja luottavaisin mielin, onnistuu paljon todennäköisemmin kuin miettien etukäteen kuinka pahasti asiat voivat epäonnistua.

Finanssi

Finanssin toiminnan kehittäminen ja ainejärjestömme tulevaisuus ovat haasteita, joiden ratkaisemisessa jokaisella jäsenellä on tärkeä rooli. Erilaisiin tapahtumiin, kyselyihin sekä kokouksiin osallistumalla jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä toimintamme tulevaisuudessa näyttää ja mihin suuntaan se kehittyy. Vaikka omat ideat tuntuisivat välillä hölmöiltä tai omituisilta, on niiden kertominen kehittymisen kannalta tärkeää, sillä usein parhaimmat ratkaisut löytyvät sieltä, mistä niitä ei edes osata etsiä.

Näiden juttujen myötä toivon, että jokainen saisi lisää puhtia kevään aikana kohtaamiensa haasteiden selvittämiseen ja muistaisi katsoa uusia, välillä pelottaviakin tilanteita mieluummin hyvinä tilaisuuksina oppia uutta kuin mahdollisuuksina epäonnistua!

Aurinkoista mieltä ja haasterikasta kevättä toivottaen,

Tapahtuma-Jonna

Leave a Reply