Skip to main content
2022Yleinen

Puheenjohtajan terveiset

By 31.1.20227 helmikuun, 2022No Comments

 

Hei kaikki finanssilaiset!

Uusi vuosi on alkanut ja niin ovat myöskin minun hommat! Mie olen Elisabet Lakkala ja toimin tänä vuonna Finanssin hallituksen puheenjohtajana. Minut tunnetaan Eb:nä ja sodankyläläisenä, jotka varmasti kertovatkin jo paljon.

Vuoden ensimmäinen kuukausi on jo melkein vierähtänyt, mutta alkujännitys on vieläkin läsnä. Tulevaa vuotta ja kaikkea mitä tulee tapahtumaan odotan kyllä innoissani! Toiveet tapahtumista ovat korkealla ja hallituksen kesken suunnittelemmekin jo mielissämme kevättä.

Odotan tulevalta vuodelta eniten yhteistyötä hallituksen kanssa, jotta voimme yhdessä järjestää jäsenillemme tapahtumia, joita ei olla voitu pitkään aikaan järjestää. Kun katson kohti kevättä ja eritoten vappua uskon, että valo on nähtävissä tunnelin päässä. Muistan ikuisesti oman fuksivuoden vappuni ja miten mahtava kouluvuoden lopetus se olikaan. Nyt parin vuoden vaputtomuuden jälkeen kaipuu vappuun on kova ja toivonkin, että pystymme tänä vuonna toteuttamaan perinteitä kunnioittavan mutta kehittyneen Finanssin vapun.

Jos sodankyläläisyys ei ollut tarpeeksi kuvaava selitys minusta niin tässä tulee vielä vähän lisäinfoa. Olen neljännen vuosikurssin finanssilainen ja opiskelen tällä hetkellä kansainvälisen liiketoiminnan pääaineessa. Urani Finanssilla alkoi heti fuksivuonna ja olenkin nauttinut parista toimikuntavuodesta, toiminut kummina ja nyt minulla alkoi toinen vuoteni Finanssin hallituksessa. Opiskeluvuoteni ovatkin olleet kiireisiä, mutta voin luottavaisesti sanoa, että ne ovat olleet myöskin elämäni parhaimmat ja onnellisimmat vuodet. Nyt toivonkin, että tämän vuoden aikana pystynkin luomaan teille finanssilaisille yhtä onnellisia kokemuksia.

Odottavin ja jännittynein fiiliksin,

Elisabet ”Eb” Lakkala