Skip to main content
2022Yleinen

Hallitus esittäytyy 1/2

By 7.2.202215 helmikuun, 2022No Comments

Vuoden 2022 hallitus on päässyt jo hyvin vauhtiin ja onkin aika esitellä Finanssin tämän vuoden hallituksen jäsenet. Tässä postauksessa esitellään ensimmäiset viisi hallituslaista ja seuraavassa postauksessa ensi viikolla esittäytyy loput kuusi.

Kysyimme hallituslaisilta esittäytymisten lisäksi heidän tämän kevään suosikkejaan ja innostuksen kohteitaan.

Elisabet, puheenjohtaja

Hei kaikki!

Mie olen Elisabet ”Eb” Lakkala ja toimin tämän vuoden Finanssin hallituksen puheenjohtajana. Olen neljännen vuoden kauppislainen ja opiskelen maisterivaiheessa pääainetta kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen. Koen, että puheenjohtajuusvuosi tulee olemaan hyvin opettavainen ja en maltakaan odottaa mitä kaikkea vuosi tuo tullessaan. Vuoden suunnittelu onkin alkanut hallituksen kanssa ja kevät täyttyykin jo tapahtumista. Jännittävää on parin vuoden tauolla olleiden Öllövellin ja Wapun suunnittelu ja toteutus, mutta meiltä taitoa ja intoa riittää!

Minun alkuvuoden hommiin on jo lukeutunut paljon hallituksen tukemista ja koordinointia, ja ajankohtaisten järjestelyjen toteuttamista. Olen kokenut tärkeäksi tavata hallituksen kanssa mahdollisimman usein, jotta voimme tutustua ja ryhmäytyä. Uskon, että näin voimme toteuttaa mahdollisimman hyvin kaikkea mahtavaa meidän jäsenille!

Eb:n kevään top 3:

 1. Return of Öllövelli (toivottavasti)
 2. Wapun suunnittelu ja toteuttaminen
 3. Kesän ja lämmön odotus

Mari, kopo

Moikkamoi!

Olen Mari, menoa ja meininkiä rakastava ikiliikkuja, avoin ja ideoiva keskustelija, kokemuksia ja projekteja fiilistelevä innostuja sekä Finanssin kopo 2022.

Opiskelen nyt toista vuotta täällä Oulun kauppiksessa ja poikkeusajoista huolimatta olen nauttinut opinnoista ja uuden kaupungin tuomista yllätyksistä erittäin paljon. Viime syksynä sain kunnian toimia pienryhmänohjaajana mahtavalle fuksiryhmälle, mikä sytyttikin kipinän lähteä kokeilemaan hallitushommia.

Opinnot ja opiskelijoiden hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni ja olenkin erittäin onnellinen saamastani vastuusta kopon saappaissa. Kopona tehtäviini kuuluu muun muassa pienryhmänohjaajien koulutus ja tukeminen, opintoasiat tiedekunnassa sekä OBS- ja Fuksikyselyt. Jos jokin opintoihisi liittyvä mietityttää, voit aina ottaa minuun yhteyttä niin ratkaistaan asia yhdessä. Minulle saa ehdottomasti tulla juttelemaan asiasta kuin asiasta, vastaan aina mielelläni. <3

Odotan tältä vuodelta etenkin mieleenpainuvia kohtaamisia ja ikimuistoisia tapahtumia. Toivottavasti pääsemme yhdessä luomaan ihania muistoja ja tapaamaan uusia ihmisiä. See you Finanssilaiset!

Marin kevään top 3:

 1. Scrub Mommy
 2. BookBeat
 3. Kevätaurinko

Kaisa, sopo

Heipä hei kaikki!

Olen Kaisa Saranpää, tämän vuoden sopo. Olen toisen vuosikurssin opiskelija eli koronafuksi oikealta nimeltään. Muhun on voinut törmätä aikalailla kaikissa syksyn 2021 tapahtumissa 😀 Sekä etenkin kahvin hinnan nousun myötä myös kiltiksellä on tullut pyörittyä. Toimin PROna ja sitä kautta innostuin hakemaan hallitukseen ja kovan taiston jälkeen raivasin tieni tänne! Sopon vastuualueisiin kuuluu vähän (lue paljon) kaikenlaista esimerkiksi fuksiviikot, liikunta ja kulttuuri, kiltis ja kerhot. Ideoita etenkin lajikokeiluihin ja kulttuuritapahtumiin on tullut yllättävän paljon itseltäni ja mielikuvitustoimikunnaltani, mutta otan niitä erittäin mielelläni vastaan!!

Ps. Aina pitää myös mainita että omistan kissan ja olen kotoisin Ilmajoelta.

Kaisan kevään top 3:

 1. Kiltahuoneen uudistukset
 2. Finanssin liikuntavuorot (https://t.me/+EQA1UekXAPRjNjk0) !!!
 3. Svenska för ekonomer

Pauliina, viestintävastaava

Heii!

Mun nimi on Pauliina ja toimin tänä vuonna viestintävastaavan ja sihteerin hommissa. Oon 22-vuotias ja 2. vuosikurssin finanssilainen eli niin sanottu koronafuksi. Oon kotoisin Taivalkoskelta, jota usein päädynkin kuvailemaan lausahduksella: ’’no se on siinä matkalla Rukalle’’.

Viime vuonna vaikutin viestintätoimikunnassa, joten Finanssin viestintään on jollain tavalla jo tullut tutustuttua. Vastataan siis toimikunnan kanssa mm. viikkotiedotteista, nettisivuista ja somesta. Jos sattuu tulemaan kehitysideoita tai ongelmia viestintäkanaviin liittyen nii laita viestiä!

Kivaa kevättä ja törmäillään kiltiksellä!

Pauliinan kevään top 3:

 1. Google-kalenteri (miten en oo tajunnu aikasemmin)
 2. Kiltiskahvit
 3. Koronan hiipumisen jännääminen (joko pliis)

Julius, yrityssuhdevastaava

Moikka!

Minä oon Julius Palomäki ja häärään tämän vuoden Finanssin yrityssuhdevastaavana. Aloitin opiskeluni kauppiksessa tammikuussa 2021, eli opintoja mulla on nyt vuosi takana. Olen kotoisin Alahärmästä, mutta pikkuhiljaa alan kotiutua myös Ouluun. Vapaa-ajalla mut löytää luultavasti kotoa kitara tai pleikkarikapula kädessä, mutta kevään mittaan toivottavasti myös bilettämästä.

Yrityssuhdevastaavana hoidan ja kehitän Finanssin yrityshteistyötä yhdessä toimikunnan kanssa.  Me pyritään siis luomaan yritysyhteistyöllä lisäarvoa sekä meidän yhteistyökumppaneille, että Finanssille, sekä yhdistämään finanssilaiset työelämään. Tämän lisäksi me hoidetaan myös Violettia Vyöhykettä ja yritetään mahdollisuuksien mukaan järjestää yritysvierailuja sekä tietysti Helsingin Excursiota.

Vuosi on lähtenyt vauhdilla käyntiin, ja oon oppinut jo paljon uutta. Innolla odotan mitä tää vuosi vielä tuo tullessaan!

Mahtavaa kevättä kaikille ja toivottavasti nähään pian!

Juliuksen kevään top 3:

 1. Koronan loppuminen (toivottavasti)
 2. Ensimmäinen opiskelijavappu
 3. Kaikki hallitushommat