Skip to main content
2021

Uusi Kylli esittäytyy

By 21.3.202121 joulukuun, 2021No Comments

Hei toimiiks tää näytönjako, kuuletteko mun äänen?

Moikka finanssilaiset!

Uusi vuosi ja sen myötä myös uusi Kylli-täti eli minä, Emilia Hoikkaniemi olen täällä teitä varten!  Maanmainion edeltäjäni Siirin eläköidyttyä on mun vuoro hypätä näihin suuren suuriin saappaisiin. Onneksi sain Siiriltä mukaani aimo annoksen oppeja ja kannustusta mukaan tähän tulevaan seikkailuun! Tämän uuden Kylli-pestin lisäksi olen kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija, työmyyrä, himoliikkuja ja lähes ammattiherkuttelija. Tammikuu vilahti pää pyörällä uutta opetellessa, mutta nyt alkaa olla mullakin ohjat jo käsissä!

Vuosi on siis todellakin lähtenyt vauhdilla liikkeelle uutta opetellessa, yhä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Pikakelaus viime vuoden helmikuulle ja harva meistä minä mukaan lukien olisi uskonut, että vielä näin vuosi myöhemmin olemme yhä tässä varsin kummallisessa maailmantilanteessa. Tämän kyllin ensimmäinen KYPÄ eli Kylteripäivät siirrettiin myöhemmälle ja Suomen Ekonomien Intro uusille luottamushenkilöille toteutettiin myös ajan henkeen kuuluen etänä helmikuun alussa. Valoa tunnelin päässä on kuitenkin näkyvissä ja paljon on ehditty etänäkin tehdä erityisesti ajankohtaiseen ihanan kamalaan kesätyönhakuun liittyen. LinkedIn kesätyönhaussa-workshop ja Finanssin Kopon ja Kyllin vuoden ensimmäinen kahvihetki keräsivät mukavasti linjoille kanssaopiskelijoita kuulemaan työnhakuvinkkejä.

Jos sitä sulle oikeaa kesätyötä ei ole tähän hetkeen mennessä vielä löytynyt, ei hätää et ole ainoa! Kesätyöhaun kanssa ei tarvitse jäädä yksin tänäkään vuonna, sillä Ekonomien Kylterin Kesätyöpalvelu on kerännyt jo yli 2000 käyttäjää, ja mukaan ehtii vielä hyvin nappaamaan ammattilaisten vinkit hakemusdokumenttien koostamisesta aina haastatteluun asti!

Kylterin Kesätyöpalveluun pääset kirjautumaan tästä.

Tulevan kevään varalle on kyllin hyvää suunnitteilla, ja pian tekin kuulette suunnitelmista lisää! Sillä välin, jos mieleesi tulee mitä vaan kysyttävää Ekonomeihin, työelämään tai meidän opintoihin liittyen, minulle saa aina laittaa viestiä! Toivottavasti ensi syksynä moikkaillaan jo yliopistolla <3

PS. Tämän vuoden laskiaispullasaldo oli muuten 11 pullaa, tietysti mantelimassalla.

Terveisin uusi Kylli-tätinne Emilia

emilia.hoikkaniemi@ekonomit.fi

Instagram: @oulunkylli

Facebook: Kylteriyhdyshenkilö Oulu

+358 40 740 7584