Skip to main content
2023Yleinen

Hallitus 2023 esittäytyy 1/2

Uusi vuosi, uudet kujeet! Uuden hallituksen hommat ovat pyörähtäneet käyntiin toden teolla ja onkin aika esitellä tämän vuoden hallituksen jäsenet. Tässä postauksessa esitellään ensimmäiset viisi hallituslaista ja loput kuusi seuraavassa postauksessa.

Kysyimme hallituslaisilta myös heidän kevään suosikkejaan ja saatattekin saada jos minkälaista vinkkiä kevääseen!

 

Elisa, puheenjohtaja

Moikka! Minä oon Elisa Puolakanaho, kahvia rakastava viherpeukalo ja Finanssin puheenjohtaja 2023. Olen neljännen vuosikurssin opiskelija, pääaineenani kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen.

Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Puheenjohtajana huolehdin toiminnan koordinoinnista sekä sidosryhmäyhteistyöstä, mikä onkin tarkoittanut paljon sähköposteja sekä muita järjestelyjä. Kalenteri täyttyy ihanasti tapahtumista, joita teille toteutamme yhdessä muun hallituksen kanssa!

Elisan kevään top3:

 • VVV-risteilyn paluu
 • Ensimmäinen kioskijäätelö & jääkahvit
 • Jääkiekon playoffs eli #valkeakevät

Pauliina, VPJ ja projektivastaava

Moikka!

Oon Pauliina Korvala, kolmannen vuoden opiskelija. Niiden muutamien harvojen luentojen ulkopuolella mut voi löytää usein kiltiksen takahuoneesta kahvin ja läppärin kanssa. Viime vuosi pyörähti sihteerin saappaissa ja tämä vuosi projektivastaavan ja varapuheenjohtajan tehtävissä. Tänä keväänä tuun keskittymään muun muassa Finanssin projekteihin (ja niiden kasvuun, tottakai), kandin kirjoitteluun ja villasukkien stressikutomiseen.

Innolla odotan, mitä kaikkea uutta päästään toteuttamaan tänä vuonna projektien saralla! Kuulette niistä varmasti piakkoin lisää 🙂

Mukavaa alkuvuotta, nähdäänpä kiltiksellä!

Pauliinan kevään top 3:

 • ÖLLÖVELLI
 • Öllövellin jälkeinen tapahtumarumba mm. kaikkine sitseineen
 • Loskasään loppuminen

Anni, kopo

Moi!

Olen Anni, Finanssin tämän vuoden kopo. Olen kolmannen vuosikurssin opiskelija ja kirjoittelen kandia tässä keväällä. Olin viime syksyn vaihdossa Madridissa, joten ainakin fukseille saatan olla vielä tuntematon kasvo, mutta odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin! Yhtäkään tapahtumaa en ole vaihdosta paluuni jälkeen jättänyt väliin, joten eiköhän tässä kevään mittaan tulla tutuiksi 🙂

Kopona vastuullani on yhteydenpito tiedekunnan kanssa sekä opiskelijoiden edunvalvonta. Vuoden suurimmat projektini ovat tuutoreiden valinta ja koulutus yhdessä Saran kanssa sekä OBS- ja Fuksikyselyiden toteuttaminen yhdessä ihanan kopo-toimikunnan kanssa. Lisäksi me pidetään kylli-Juliuksen kanssa Kopon ja kyllin kahvihetkiä, joissa jutellaan ajankohtaisista asioista kiltiksellä. Minulle saa tulla aina juttelemaan ja juttelen mielelläni kaikkien kanssa!

Annin kevään top 3:

 • Aurinko
 • Opiskelijatapahtumat
 • Kopon ja kyllin kahvihetket

Juuso, yrityssuhdevastaava

Giga hyvää päivää arvon lukija!

Yrityssuhdevastaavan (aka. Yrkän) vuoro on siis nyt esittäytyä (wuhuu!). Nimeni on Juuso Säkkinen ja Koulutaipaleeni yliopistossa aloitin syyskuussa 2021, eli olen toisen vuoden opiskelija. Melkein koko elinaikani olen Oulussa asustellut ja tänne juurtunut niin hyvin, että poismuuttoakaan ei hevin harkitse. Vapaa-ajalla mua voikin nähdä kuntosalilla ja koiran kanssa, mutta myös VVV:llä, Öllövellissä ja tietenkin Kaarlen lauteilla!

Tehtäviini yrityssuhdevastaavana kuuluu uusien yrityssuhteiden luominen Finanssille ja nykyisten suhteiden kehittäminen yhdessä toimikuntalaisten kanssa. Tämän lisäksi meidän hoidetaan violettia vyöhykettä mikä konkreettisimmin näkyykin jäsenistölle meidän tehtävistä. Myöskin yritysvierailujenjärjestäminen mahdollisuuksien mukaan on meidän agendalla ja tietenkin Helsingin Excursio, jonka avulla saa luotua arvokkaita kontakteja yrityselämään.

Tämä vuosi on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja olen oppinut paljon uusia asioita itsestäni ja hallitustyöstä. Odotukset voidaan todeta olevan korkealla itselläni tätä vuotta ajatellen.  Toiminnallista ja tapahtumarikasta kevättä kaikille teille, pidetään hauskaa ja muistetaan myös opiskella siinä samalla!

Juuson kevään top 3:

 • saada uusia yhteistyökumppaneita Finanssille ja kehittää jo olevien kanssa yhteistyötä
 • VVV, Vappu ja öllövelli!
 • Hallitushommat ja hallitus <3

Sanni, sopo

Moikku finanssilaiset!

Mä oon Sanni, toisen vuoden finanssilainen ja tämän vuoden Sopo! Oon kotoisin Tampereelta, mutta kyllä elämä täällä pohjoissessakin alkaa pikkuhiljaa maistumaan.

Vapaa-ajalla mua näkee tapahtumissa tai kotoa sekoilemassa mun energisen pienen koiranpennun kanssa. Myös virkkaaminen ja päiväkahvit kuuluu lemppareihin!

Sopona vastuulleni kuuluu liikunta ja kulttuuri, kiltahuone- ja tuotteet, fuksiviikot ja niiden tapahtumat, sekä Finanssin kerhot. Hommia siis riittää, mutta onneksi tänä vuonna pääsen työskentelemään ihanan toimikuntani avustuksella!

Innolla jo odotan kaikkea, mitä tällä vuodella on tarjota. Nähdään kiltiksellä ja tapahtumissa! <3

Sannin kevään top 3:

 • Wabbu
 • Sopoilu toimikunnan kanssa <3
 • Kevään fiilistely ja kesän odottaminen