Skip to main content
2023Yleinen

Hallitus 2023 esittäytyy 2/2

Edellisessä postauksessa esiteltiin uuden hallituksen ensimmäiset viisi jäsentä. Tänään seuraakin loput kuusi hallituslaista!

 

Sara, kv- ja maisterivastaava

Moikka moi kaikki!

Olen Sara, tämän vuoden kv- ja maisterivastaava. Olen 23-vuotias ja aloitan syksyllä maisteriopinnot rahoituksen parissa. Nyt keväällä on tarkoitus saada kandi pakettiin sekä totta kai harjoitella tilinpäätöksen tekoa J.H.n kanssa. Kuvailisin itseäni melko aktiiviseksi finanssilaiseksi, ja osa teistä saattaakin tunnistaa minut parin edellisen vuoden ajalta tapahtumista. Vinkki kaikille, tapahtumatoimikunnassa toimiminen oli super kivaa!!

Vaikka viihdyn hyvin Kaarlen lauteilla, mahtuu kalenteriini myös ihan oikeasti opiskelua, harrastuksia ja kavereita. Tänä kesänä aion muun muassa parantaa niin swingini, rystylyöntini, kuin myös kärsivällisyyteni edellä mainittujen pallopelien parissa. Toivottavasti myös kesätyöt tulevat viemään jonkin verran tunteja vuorokaudesta.

Odotan hallitusvuodesta tulevan unohtumaton, ja erityisen innoissani olen syksyn ulkomaan excusta, sekä maisteritapahtumista. Meillä on kv-toimikunnan kanssa jo meininki päällä, ja jos jollain teistä sattuu olemaan mitä tahansa ideointi liittyen kv- ja maisterivastaavan vastuualueisiin, laita rohkeasti viestiä minulle. Tavoitettua saa niin s-postilla, whatsappilla tai vaikka instagramista. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monissa tapahtumissa ja tietysti exculla!

Saran kevään top 3:

 • (Toivottavasti) kandiksi valmistuminen
 • Joka päivä enemmän ja enemmän valoa
 • Sekoilu hallituksen kanssa

Simo, tapahtumavastaava

Grattista vaan Finanssille, mahtava koronarajoitukseton kevät kohtaa meidät tänä vuonna! Olen Simo, tämä vuoden tapahtumavastaava!

Yhdessä toimikuntani kanssa pidän huolen siitä, ettei vapaa-aikasi Finanssilla pääse tylsistyttämään. Tätä vapaa-aikaa olen itsekin päässyt runsaasti kolmen opiskeluvuoteni aikana kokemaan, sekä kaksi vuotta tapahtumatoimikunnassa järjestämään.

Tapahtumia, joista olen vastuussa: Talviolympialaiset, Wappusauna, Rapujuhlat, Ruka, RataRaahe, sekä tietenkin Pikkujoulut. Näiden lisäksi lupaan teille myös paljon pienempiä tapahtumia aikaanne piristämään.

Tulkaa ihmeessä morottamaan tapahtumissa! Muistakaa ottaa opintojen välissä myös rennosti ja pitää hauskaa!

Simon kevään top 3:

 • Kandin työstäminen <3<3
 • Uusien tapahtumakonseptien julkistaminen
 • Euroviisut

Svantte, graafinen vastaava

Graafinen vastaava täällä terve! Olen Svantte Hyrkkönen, neljännen vuoden opiskelija ja markkinointipersoona.

Yleisesti voisi todeta että olen myöhäisherännyt finanssilainen, edessäni on vasta toinen aktiivivuosi. Toisaalta se näkyy tiivistyneenä intona hypätä projekteihin mukaan!

Tapahtumissa minut näkee kameran takana hymy naamalla ja siitä todella nautinkin. Pestini puolesta vastaan myös finassin grafiikoiden toteutuksesta ja esimerkiksi videotuotannosta.

Toivottavasti törmäillään tapahtumissa!

Svanten kevään top 3:

 • Kokkailu
 • Kevät hangilla hiihtely
 • VVV botskille tamppaa

Venla, NESU-vastaava

Helouu!

Olen Venla, 21-vuotias finanssilainen ja intopiukea kandin kirjottaja (en tosiaan). Toimin vuoden 2023 hallituksessa NESU-vastaavana, ja sitsien järkkäämisen lisäksi me järkätään toimikunnan kanssa pari muutakin huippua juttua tälle vuodelle. Näitä esimerkiksi BaariBussiExcursio, Laser Tag sekä Wine Tasting.

Vuosi 2022 NESU-toimikunnassa oli huikea, mutta vielä huikeampaa on se, että nyt ollaan päästy alottamaan tämä vuosi täysin puhtaalta pöydältä ilman koronaa, ja potkastiin tapahtumat käyntiin heti tammikuun sitseillä. <3

Haluan tänä vuonna omalta osaltani taata meille finanssilaisille hyviä ja laadukkaita tapahtumia, sekä palauttaa NESU:n takaisin finanssilaisten maailmankartalle koronavuosien jälkeen.

Venlan kevään top 3:

 • Tietysti sitsit
 • Huippu porukka hallituksessa ja toimikunnassa
 • Valoisammat päivät (kärsin kaamosmasennuksesta)

Jenna, viestintävastaava

Moikku,

Mä oon Jenna (read Tsena) ja toimin hallituksessa viestintävastaavana tänä vuonna. Olen neljännen vuoden finanssilainen ja toisella kierroksella hallituksessa, sillä vuonna 2021 toimin myös kv-maisterivastaavana ennen kun tein pienen kierroksen jenkeissä ;). Nyt olen kuitenkin palannut rakkaan Finanssin ja ainejärjestötoiminnan äärelle ja valmiina ihan huippuun ja toivottavasti koronattomaan hallitusvuoteen!

Pääaineena mulla on IBM, vaikka markkinointi onkin oikeasti lähempänä sydäntä. Vastaan meidän kaikesta ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja siksi tämä pesti onkin ihan mun suosikki. Pääsen leikkimään niin Adoben ohjelmilla, nettisivuilla kuin meidän somellakin! Vapaa-aika mulla taas kuluu reenillä, reality tv:tä kattoen ja kirjoja lukien.

Jos teillä tulee mieleen sisältöä, jota haluaisitte Finanssin somessa nähdä tai haluaisitte pitää vaikka snäppipäivän, nykäiskää ehdottomasti hihasta! Halataan kun tavataan tai pidetään vaikka tanssibileet <3

Jennan kevään top 3:

 • Nocco (en voi uskoa, että löysin sen vasta nyt)
 • Öllövelli ja eka opiskelijavappu (!!!)
 • Leuanvedot

Vili, talousvastaava

Glamourikasta päivää finanssilaiset!

Ystäväni kutsuvat minua Viliksi ja samaa nimeä voitte käyttää tekin, arvon kanssaopiskelijat! Olen 3. vuoden kylteri, päivisin toimin Finanssin talousvastaavana ja iltaisin laivan kapteenina. Kandin kirjoittamisen ja töiden ohella minua ei luentosaleista tulla löytämään, mutta tapahtumissa näyn Börjen upeassa asukokonaisuudessa. Pelastusliivin naulaan laittamisen jälkeen tulen näkymään (ja kuulumaan) tapahtumissa aurinkoisella persoonallani 🙂

Talousvastaavana olen vastuussa nimensä mukaisesti Finanssin taloudesta, joka koostuu budjetoinnista, laskujen kirjoittamisesta ja maksamisesta, sekä yhteistyöstä kirjanpitäjämme kanssa. Alkukevät onkin lähtenyt käyntiin käyttäen paljon fraasia ”Joo ostetaan vaan”.

Tulevaa vuotta odotan todella innolla, nimittäin ensimmäinen kuukausi hallitushommia takana on jo ollut täynnä huippuja kokemuksia ja yhteistä tekemistä!

Vilin kevään top 3:

 • VVV-risteily (tietenkin)
 • Volvollani Tromssaan ajelu
 • Vaahdotettu kauramaito kahvin kanssa