Skip to main content
2022Yleinen

Hallitus esittäytyy 2/2

By 14.2.2022No Comments

Viime viikolla blogissa esittäytyi ensimmäiset viisi hallituksen jäsentä, nyt onkin tullut aika esitellä loputkin hallituksen 2022 jäsenet!

Taru, kv- ja maisterivastaava

Salut, hello & moikku!

Täällä kirjoittelee Taru, tämän vuoden kv- ja maisterivastaava. Ikää minulta löytyy jo 22 vuotta ja aloitin maisterivaiheen opinnot markkinoinnin pääaineessa viime syksynä. Toisin sanoen, rakastan ideointia ja pöhinää, mutta olen myös hyvin vahvasti kotihiiri. Minut löytää hieman liian usein sohvan nurkasta kutomasta, sen lisäksi käyn salilla (Hukka Xpress 18€/kk <3) ja joskus jopa Telluksen kuutioissa opiskelemassa. Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, kyllä se kiltiskahvikin puoleensa vetää vaaleapaahtoisuudestaan huolimatta.

Starttasin juuri toisen hallitusvuoteni ja teinkin sulavan siirtymän kopon hommista tähän pestiin. Oon todella innoissani tästä tulevasta vuodesta ja pidän sormet visusti ristissä, että päästään vihdoinkin kahden vuoden tauon jälkeen ulkomaan exculle syksyllä. Minun uppeen toimikunnan kanssa ollaankin jo aloitettu sen suunnittelu, mutta kohde me paljastetaan vasta myöhemmin – stay tuned! 

Tarun kevään top 3:

 1. Masters’ eveningin järjestäminen Kyllin kanssa
 2. Elämäni ensimmäisen villapaidan kutominen
 3. Öllövelli (manifestoin ölliksen toteutumistavähintään viikoittain)

Elisa, julkaisuvastaava

Moikka!

Olen Elisa, 3. vuosikurssin opiskelija ja tämän vuoden julkaisuvastaava. Luentojen ulkopuolella löydät minut kameran takaa tapahtumissamme tai rauhallisempana iltana viltin alta neulomasta.

Julkkarina vastuulleni kuuluvat Finanssin graafiset materiaalit – kuten haalarimerkit ja tapahtumabannerit – sekä tapahtumien valokuvaus ja kuvagallerian ylläpito. Tehtävää riittää, mutta on ihanaa tehdä yhteistyötä muiden hallituslaisten sekä toimikuntani kanssa!

Odotan tulevaa vuotta innolla, toivottavasti nähdään pian tapahtumissa!

Elisan kevään top 3:

 1. Ensimmäinen oikea opiskelijawappu
 2. Viherkasvit
 3. Jäälatte

Juho V, NESU-vastaava

Moi finanssilaiset!

Olen Juho Väärä, 22-vuotias, kolmannen vuoden opiskelija Muhokselta. Kevääni on alkanut pitkälti kandia kirjoittamalla (tai kirjoittamisen välttelyllä) ja koronarajoitusten höllentymisen odottamisella. Molemmat ovat hetkittäin näyttäneet toivottomalta, mutta eteenpäin mennään.

Kahden NESU-toimikunta vuoden jälkeen päätin vaihtaa saappaat kokoa suuremmiksi lähtemällä NESU-vastaavaksi. NESU-vastaavana vastuulleni kuuluu erilaisten tapahtumien järjestäminen, isoimpana kokonaisuutena toki sitsit, mutta niiden lisäksi myös muita tapahtumia, kuten BaariBussiExcursio.

Opiskelijatapahtumat ja etenkin sitsit ovat olleet fuksivuodesta lähtien lähellä sydäntä, joten odotan innolla mitä kaikkea pääsemme järjestämään loistavan toimikuntani kanssa! Jo tälle keväälle olemme päässeet suunnittelemaan monenlaisia eri tapahtumia. Ilman sen suurempia spoilereita voin todeta, että tiedossa on toiminnantäyteinen kevät ja wappu mikäli tilanne sen suinkin sallii. Omalta osaltani edessä olisi vihdoin ja viimein ensimmäinen kunnollinen opiskelijavappu, joten fiilis on todellakin katossa.

Juhon kevään top 3:

 1. Ehdottomasti sitsit
 2. @vainkeskiluokkajutut Instagramissa
 3.  Da Max

Minttu, talousvastaava

Heipparallaa!

Minä olen Minttu, 22-vuotias Pihtiputaan lahja maailmalle ja pesunkestävä avantouimari. Olen myös kolmannen vuoden kauppatieteilijä, maailman paras isosisko ja Finanssin talousvastaava 2022. Ja kuulemani mukaan myös toiseksi kivoin Minttu, sen alkosta ostettavan lisäksi! (suuri kunnia)

Mä siis hoitelen tänä vuonna meidän rahakirstua, ja koitan pitää meidät pinnalla kirjanpitouudistuksen ja hallituksen hullujen investointi- ja tapahtumaideoiden keskellä. Yhteistyö on kuitenkin rautaa, ja saan osallistua vähän kaikkien tapahtumien tekemiseen omalta osaltani. Tuntuu siltä, että tästä tulee aikamoinen vuosi, joten olkaa valmiina!

Mintun kevään top 3:

 1. Kandiaiheesta jauhaminen
 2. Autokaraoke matkalla töihin
 3. Öllövellin paluu (toivottavasti!!!)  

Juho L, projektivastaava

Hej på dig!

Olen Juho Lahtinen ja toimin Finanssin projektivastaavana ja varapuheenjohtajana. Olen neljännen vuoden kauppislainen ja taloustieteen pääaineopiskelija. Tuleva vuosi on minulle kolmas perättäinen hallituksessa. Suurin syy sille, miksi halusin vielä jatkaa hommissa, löytyy mistäs muusta kuin koronasta. Finanssilaiset ovat viimeksi päässeet viettämään normikevättä vuonna 2019, mihin on korkea aika saada muutos.

Oma kevääni tulee kulumaan pitkälti Nordic Spirit Forumin ja Öllövellin parissa, yleisiä hallitushommia unohtamatta. Odotan erityisesti Öllövelliltä paljon, koska niin moni finanssilainen ei ole vielä päässyt kokemaan sitä.

Mukavaa alkuvuotta ja nähdään kiltiksellä!

Juhon kevään top 3:

 1. Öllövelli
 2. Wappusitsit
 3. Vieraspelimatkat (yhteensä reilut 6000km)

Meeri, tapahtumavastaava

Heips kaikki!

Olen Meeri, Finanssin tapahtumavastaava eli tuttavallisemmin tapsa. Opiskelen tällä hetkellä kolmatta vuotta Oulun kauppiksessa.

Olen kerennyt tekemään Finanssilla monenlaista, mutta kaikki alkoi fuksivuonna tapahtumatoimikunnasta. Ensimmäisestä toimikuntavuodesta jäi into tapahtumien järjestämiseen ja se on näköjään tuonut minut tähän pisteeseen.

Yhdessä toimikunnan kanssa vastaan mm. Finanssin perinteisestä vappusaunasta, Rukan reissusta sekä useammista pienemmistä tapahtumista, kuten laskiaisesta (jonka lipunmyynti alkaa pian!). Lisäksi vastaan Poikkitieteellisistä haalaribileistä yhdessä poikkaritoimihenkilön kanssa.

Odotan tulevalta vuodelta mukavia hetkiä tapahtumien parissa. Toivottavasti nähdään niin Finanssin kuin muidenkin ainejärjestöjen tapahtumissa!

Meerin kevään top 3:

 1. Finanssin talviolympialaiset (26.2.!!!)
 2. Lautapeli-illat
 3. Jäähilejuomat