Skip to main content

Viimeiset tentit ovat tehtynä ja on aika rauhoittua joulun viettoon. Joulun aikana on upea mahdollisuus irrottautua opiskelijan hektisestä arjesta. Voi muistella kulunutta vuotta, vuosikymmentä sekä samalla ladata akkuja ja valmistautua seuraavaan vuoteen. Voi nauttia joulun rauhallisuudesta, kauneimmista joululauluista ja läheisten ihmisten seurasta. Voi mutustella piparia kera kuuman glögikupposen ja heittää deadlinejen tuoman kiireen tunteen menemään.

Vaikka me opiskelijat olemme varmasti ansainneet pienen tauon opiskeluihin, on kuitenkin järkevää kurkistaa hieman myös seuraavaan vuoteen. Alkutalvesta kannattaa viimeistään aloittaa aktivoituminen kesätyöhaun suhteen, ja sitä varten Suomen Ekonomeissa tulemme käynnistämään heti vuoden alussa kesätyökampanjan, joka tarjoaa laadukkaat työkalut työn hakemiseen tavoitteena saada jokaiselle kylterille kesäksi mieluisa kesätyö. Tulette saamaan heti tammikuun alussa linkin HowSpace -työtilaan, mikä tulee sisältämään harjoituksia, käytännön esimerkkejä ja livechatteja, joissa saat henkilökohtaisia neuvoja uravalmentajiltamme. Kannattaa käydä tarkistamassa omat yhteystiedot jasenpalvelu.ekonomit.fi, jotta linkki tulee varmasti perille oikeaan sähköpostiosoitteeseen!

Vuoden alkuun järjestetään myös tunnetusti vuoden paras tapahtuma: Kylteripäivät! Kylteripäiville on vielä muutama lippu jäljellä, joten viimeistän nyt kannattaa kaverin kanssa varata paikkasi tapahtumasta. Kylteripäivät muodostuu tänä vuonna ammatillisen kehittymisen työpajoista, seminaariosuudesta (jota tähdittää mm. Markku ”Rive” Kanerva ja Belinda Gerdt), iltajuhlasta ja seuraavan päivän brunssista, joka järjestetään trooppisissa olosuhteissa Biitsillä.

Pikkujouluissa julkistimme myös seuraajani uutena Kyllinä. Kylli-setä tulee vuoden vaihteessa vaihtumaan taas Kylli-tädiksi, kun jatkossa Suomen Ekonomien ilosanomaa teille jakaa kuluneena vuonna Finanssin varapuheenjohtajana ja koulutuspoliittisena vastaavana toiminut Siiri Harju. Jatkossa Siirin puoleen voi kääntyä kaikissa Suomen Ekonomiin liittyvissä kysymyksissä. Kiitos kaikille finanssilaisille kuluneesta puolestatoista vuodesta!

Rauhallista joulun odotusta ja onnellista uutta vuotta!

Toivottaa eläköityvä Kylli-setänne

Olli Joki