Skip to main content
2023Yleinen

Tervehdys puheenjohtajalta

Hei Finanssilaiset!

Olen Elisa Puolakanaho ja toimin rakkaan ainejärjestömme puheenjohtajana vuonna 2023. Olen neljännen vuosikurssin opiskelija, pääaineenani kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen. Olen suuresti kasvi- ja tatuointi-ihmisiä ja rakastan kahvia (kyllä te jo tämän ehkä tiedätte, espressokone on mun paras ystävä!).

Ensimmäiset viikot hallituksen kanssa ovat lähteneet vauhdikkaasti käyntiin. Intoa riittää ja ilokseni voinkin sanoa, että meillä on vaikka mitä suunnitteilla teitä varten. Pyrimme koko hallituksen voimin tarjoamaan teille jokaiselle jotakin. Kohta päästään vauhtiin, nähdäänkö jo perjantaina sitseillä?

Tuleva vuosi tuo todella eteemme jos jonkinlaista. Wappu lähenee jo kovaa vauhtia, mutta sitä ennen pääsemme muun muassa sitsaamaan, talviolympialaisiin, poikkareille, kahvihetkille, Nordic Spirit Forumiin, Öllövelliin…todella moneen mukavaan siis toisin sanoen! Syksyä kohti mennessä mielenkiintoa tuovat uuden kansainvälisen kandiohjelman alku sekä OYY:n edustajistovaalit, unohtamatta fuksiviikkoja sekä vuosijuhlia.

Jos mieleesi juolahtaa palautetta, toiveita tai muuta kerrottavaa, niin nykäise hihasta kiltiksellä tai tapahtumissa, laita viestiä tai palautetta nettisivujen kautta! Savumerkit eivät valitettavasti tavoita, mutta ole muuten rohkeasti yhteydessä <3

Innolla tulevaa odottaen,
Elisa Puolakanaho

puheenjohtaja@finanssi.org
044 0605008