Skip to main content
2017

Vuosi osakeyhtiön hallituksessa

Vastuu tuntui hurjalta, mutta koska kaikki uusi ja etenkin uusien taitojen opettelu kiinnostaa aina, päätin hakea Fixindex Oy:n hallitukseen viime syksynä haun auetessa.

Osakeyhtiön hallitukseen, minäkö? Tuskin. Vastuu tuntui hurjalta, mutta koska kaikki uusi ja etenkin uusien taitojen opettelu kiinnostaa aina, päätin hakea Fixindex Oy:n hallitukseen viime syksynä haun auetessa. Yksi parhaita päätöksiä pitkään aikaan! Fixindex Oy on Finanssi ry:n omistama osakeyhtiö, joka on viime vuosina vastannut kauppatieteelliseen valmentavan Finanssivalmennus-valmennuskurssin järjestämisestä. Hallitus huolehti kurssin järjestämisestä aina ensimmäisten kurssilaisten hankinnasta opettajien rekrytointiin ja palautteen keräämiseen asti. Olen pitkään ollut innostunut digimarkkinoinnista, joten hallitukseen päästyäni itse otin vastuulleni kurssin markkinoinnin.

Koska Fixindex Oy on opiskelijoiden hallinnoima, sain oikeastaan itse vastata vastuualueeni sisällöstä ja siitä, kuinka aikaa vievä vastuualueeni tulisi olemaan. Koska markkinointi kiinnosti ja halusin päästä kipeästi oppimaan uutta, päätin keskittyä juuri niihin juttuihin, joista olen halunnut oppia lisää. Vuoden aikana pääsin muun muassa tekemään hakukoneoptimointia, suunnittelemaan mainosmateriaalia Photoshopin avulla, kirjoittamaan blogia ja opinpa myös hieman koodaamaan nettisivuja! Kukaan tätä ei minulta varsinaisesti vaatinut ja vähempikin olisi voinut riittää, mutta Fixindexin hallitus onkin oiva paikka kehittää osaamistaan ja toteuttaa ideoita käytännössä. Osakeyhtiön operatiivisessa toiminnassa nimittäin tarvitaan lähes osaamista kuin osaamista aina kirjanpidosta viestintään ja rekrytointiin asti.

Nyt nämä kaikki opitut taidot ja merkintä työskentelystä osakeyhtiön hallituksessa komeilevat CV: ssäni ja Fixindexissä kerrytetyn markkinointikokemuksen ansiosta olen tällä hetkellä töissä unelmatyöpaikassani.

Nyt nämä kaikki opitut taidot ja merkintä työskentelystä osakeyhtiön hallituksessa komeilevat CV: ssäni ja Fixindexissä kerrytetyn markkinointikokemuksen ansiosta olen tällä hetkellä töissä unelmatyöpaikassani. Ihan jokainen opiskelija ei pääsekään opiskeluaikanaan näkemään paraatipaikalta, miten yritystä pyöritetään käytännössä ja tätä kokemusta arvostetaan työmarkkinoilla hurjasti!

Olet sitten fuksi tai n:nen vuoden opiskelija, suosittelen ehdottoman lämpimästi hakemaan mukaan! Riittää kunhan intoa ja motivaatiota riittää, sillä nyt on aika kehittää Fixindexille täysin uutta liiketoimintaa, jota viedä johdonmukaisesti eteenpäin!  Nyt pääset toteuttamaan liikeideasi käytännössä ja samalla osallistua Finanssi ry:n tulevaisuuteen.

Kerrataanpa vielä lopuksi. Miksi sinunkin pitäisi hakea Fixindexiin?

  • Pääset osallistumaan liiketoiminnan rakentamiseen huippuporukassa
  • Saat mahdollisuuden opetella haluamasi työelämäntaitoja käytännössä
  • Upea merkintä CV: seen, harva opiskelija on päässyt osallistumaan osakeyhtiön toimintaan!
  • Opit paljon ja pääset hyödyntämään kursseilla oppimaasi käytännössä!

 

Vakuutuitko? Hae heti lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen talousvastaava@finanssidev.toukohosting.eu

Sade Yrjölä, hallituksen jäsen (12/2016)

Leave a Reply