Skip to main content
2020Yleinen

Hallitus 2020 esittäytyy!

Kopo ja VPJ

Olen Lotta Leinonen ja olen tänä vuonna Finanssi ry:n varapuheenjohtaja ja koulutuspoliittinen vastaava. Odotan tulevalta vuodelta eniten kaikkia projekteja, kuten esimerkiksi proiden, kummien ja sopon kanssa fuksiviikon järkkäämistä sekä erityisesti kandimentorointia. Sitä ei ole koskaan ennen järjestetty, joten saa nähdä millainen tykitys saadaan aikaan.  

Olen ollut aiemmin aktiivina monenlaisissa eri toimijoissa ja nyt on ihan huippua, että pääsen tauon jälkeen taas täysipäiväisesti mukaan järjestötoimintaan, koska siitä miä tykkään. 

Talousvastaava

Moro olen Samuli ja toimin tulevan vuoden Finanssin talousvastaavana. Lyhyesti tiivistettynä pestini käsittää kaikkea jokaisen kylterin rakastamasta kitusta aina kolikkojen laskentaan. Vasta käynnistynyttä vuotta odotan innolla (ja pelolla), sillä hyppään järjestötoimintaan aivan ulkopuolisena, en nimittäin ollut fuksivuonna missään toimikunnassa. Vuodesta tulee kuitenkin mahtava (niin pitkään kuin kaikki muistaa tuoda kuitit hankinnoista…) ja uskon, että Finanssin toiminta kasvaa aivan uusiin svääreihin. 

KV- ja maisterivastaava

Hellou kaikille! Mie oon Finanssin kv- ja maisterivastaava ”Elisabet”, eli Eb. Mie vastaan tulevana vuonna Finanssin kv-, maisteri- ja alumnitoiminnasta ja suoraan sanottuna minulla jänskättää XD. Näin 2. vuosikurssin opiskelijana eivät maisteri- ja alumnitoiminta ole hirveän tuttua, mutta en malta odottaa, mitä mukavia uusia haasteita tuleva vuosi tuo tullessaan! Vuosi tulee olemaan varmasti kiireinen niin hallitus- kuin opiskelujuttujenkin takia, mutta intoa ja motivaatiota minulla riittää! Intoa ja motivaatiota riittää onneksi aina kaikenlaisissa tapahtumissa ramppaamiseenkin! 😀

Tapahtumavastaava

Moikka! Tuore Finanssin tapahtumavastaava Noora täällä, saatatkin ehkä tuntea mut myös Börjenä. Virkapukuni on tosiaan vielä muutaman kuukauden ajan oranssit pelastusliivit, (tai siis flytarit niin kuin meillä Espoossa sanotaan), mutta siinä ohella tuli hypättyä vielä näin opintojen loppusuoralla hallitushommiin. Olen siis neljännen vuoden Finanssilainen markkinoinnin pääaineesta ja tässä opintojen ohella on tullut käväistyä Ranskassa vaihdossakin. Mua saakin siis nykäistä hihasta jos kaipaat tanssiseuraa lauteille, jos haluat keskustella opintoasioista, tai vaikkapa Koskenkorvan brändiuudistuksesta! 

Julkaisuvastaava

Moikkamoi! Meikäläinen on Aatu Heikkonen, eli Finanssin hallituksen 2020 julkaisuvastaava. Olen siis se toivottavasti-ei-hirveän-pelottava tyyppi, jonka voi tapahtumista spotata heilumasta kameran kanssa. Usein minut voi myös löytää Kiltikseltä hörppimässä kahvia liian vähän nukutun yön jälkeen.

Tuleva vuosi tulee olemaan varmasti huikea monellakin tavalla, niin minulle, muille hallituslaisille kuin myös ihan kaikille Finanssilaisille. Toivottavasti nähdään kaikissa mahdollisissa tapahtumissa. Kaikkea siistiä on luvassa!

PS: kun minä tai joku toimikuntalainen tulee ottamaan teistä kuvia, niin muistakaahan hymyillä ;).