Skip to main content
2020Yleinen

Hallitus 2020 esittäytyy!

NESUVASTAAVA

Moro! Olen Juho Lahtinen ja toimin Finanssin uutena NESU-vastaavana. Vastuullani on siis kaikki tämän vuoden sitsit sekä muutama muu rento tapahtuma. Toimin viime vuonna NESU-toimikunnassa, joten en lähde tähän pestiin täysin ulkopuolisena.  

Odotan tulevaa vuotta innolla. Tekemistä riittää, mutta hommiahan tänne tultiin tekemään. Toivon, että tutustun vuoden aikana mahdollisimman moneen finanssilaiseen. Minuun saa ja pitää olla yhteydessä, jos jokin asia sitseissä mietityttää tai haluat kaverin viereesi istumaan.  Nähdään sitseillä!

PROJEKTIVASTAAVA

Morjesta! Mä oon Katariina eli tuttavallisemmin Kata ja toimin vuoden 2020 Finanssin hallituksessa projektivastaavana. Olen alun perin Jyväskylän tyttöjä, mutta oon nyt viihtynyt jo puolitoista vuotta täällä pohjoisessa oikein hyvin. Viime vuoden olin mukana projektitoimikunnassa, josta tieni sitten (pienen painostuksen jälkeen…) jatkui hallitukseen. Olen kuitenkin tosi innoissani tulevasta vuodesta sekä uusista haasteista, joita uusi hallituspesti tuo tullessaan. Projektivastaavana mun vastuulla tänä keväänä on seminaaritapahtuma Nordic Spirit Forum, joka tulee varmasti kasvamaan ja näkymään enemmän. Sen lisäksi järjestän huhtikuussa vähän vähemmän asiallisen approtapahtuman Öllövellin, jota kaikki odottaa kuin kuuta nousevaa. Kaikkihan tulee sinne, eikö vaan? Syksyllä mulla on sitten vielä urakkana Finanssin 29. vuosijuhlat, eli kokonaisuudessaan ihan huippujuttuja tulossa!  

SOPO

Heissan alla jag är julgubben! Joulun ulkopuolella olen myös uusi sopo Tuomas tai tutummin Tupe. Vastuullani on Finanssin urheilu- ja kulttuuritapahtumat, kiltis, kerhot, sekä fuksiviikon valmistelu, muiden hallituspöhinöiden ohessa.  Odotan innokkaasti, mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan. Olen itsekin fuksi, joten fuksisyksy on vielä hämärästi muistissa ja toivon, että yhtä hupaisaa siitä tulee myös ensi syksynä opintiensä aloittaville. Minua saa tulla kiusaamaan asiasta kuin asiasta, kerhon perustamisesta lajikokeilutoiveisiin. Piparintuoksuisin terveisin – Joulupukki.  

YRITYSSUHDEVASTAAVA

Terrrve! Olen Severi ”Seppo” Kurtti , 24-vuotias Oulun katujen kasvatti ja toisen vuoden opiskelija. Toimin siis Finanssin yrityssuhdevastaavana tämän vuoden ajan. Fuksivuoden alusta lähtien olen ollut aktiivisesti Finanssin toiminnassa mukana. Omassa hallituspestissäni hyppään hieman tuntemattomille vesille, sillä viime vuoden projektitoimikunnan hommat eroavat paljonkin yrityssuhdehommista. Tulevasta vuodesta tulee siis opettavainen ja kiireinen, mutta varmasti myös siistien uusien asioiden täyttämä. Odotan erittäin innolla mitä vuosi yrityssuhdevastaavana tuo tullessaan! Tyyppinä olen hyvin rento ja ulospäin suuntautunut, joten rohkeasti vaan juttusille, jos tulen vastaan tai bongaat minut jossain yliopiston nurkilla. Minut löydät todennäköisesti yliopiston Subwayn lähettyviltä lippis ja huppu päässä sekä kuulokkeet korvilla, mutta älä anna ulkonäön hämätä – olen mä ihan kiva! Vapaa-ajalla minut löytää usein sängyn pohjalta katsomassa netflixiä tai meidän tapahtumistamme tanssilattialla ns. dancing the night away.


VIESTINTÄVASTAAVA

Moikka kaikille mä oon Miikka Vuorela, 21-vuotias alun perin Etelästä kotoisin oleva ekan vuoden opiskelija! Mulla ei näin ollen oo aiempaa kokemusta toimikuntatyöskentelystä (shocking news!!!!!) vaan hyppään niin sanotusti suoraan syvään päähän toimiessani Finanssin viestintävastaavana ja sihteerinä. Mun hommani on siis pitää huolta esimerkiksi nettisivuista, viikkotiedotteista, blogista ja somesta.

Ootan tulevaa vuotta innolla ja musta on ihan mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä eri toimikuntien ja hallituslaisten kanssa. Hallitus vuosi tulee varmasti olemaan ikimuistoinen ja aionkin ottaa kaiken ilon siitä irti! Mulle saa tulla aina juttelemaan niin koulussa kuin erilaisissa tapahtumissakin ja jos kaipaat vinkkejä mihin tahansa ongelmaan niin hit me up! 

Kas näin! Nyt saatiin viimeisetkin esittelyt maaliin. Kaikki hallituslaiset toivottavat mukavaa kevättä ja tsemppiä kevään opintoihin. Motivaatiota opiskeluihin voi hakea tapahtumista kuten Öllövelli, VVV ja FSKI:n Rukan reissu! Lisää tietoa löydät Facebook eventeistä.