Skip to main content
2020Yleinen

Uuden Kyllin terveiset

Vuoden vaihteessa Kylli-setämme Olli jäi eläkkeelle ja suuntasi nokkansa kohti vaihto-opiskeluja. Tässä minä nyt olen, Siiri Harju, kolmannen vuoden opiskelija ja teidän uusi Kylli-tätinne, eli vaikeammin sanottuna ja muistettuna kylteriyhdyshenkilönne. Vuosi on pyörähtänyt allekirjoittaneella hirmuista vauhtia käyntiin ja tuntuu, että tammikuuta kesti kokonaisen minuutin.

”Kesätyönhaku on mukavaa”, sanoi ei kukaan. CV:n hiominen, hakukirjeiden näpyttely ja varsinkin niiden pitkien hakulomakkeiden täyttäminen on äärimäisen aikaa vievää. Tänä vuonna Suomen Ekonomit lanseerasivat kyltereiden oman digipalvelun nimeltään ”Jokaiselle kylterille mielekäs kesätyö!”. Tuolta sivulta löydät muun muassa valmiita CV-pohjia, neuvoja hakemuskirjeen kirjoittamiseen sekä voit osallistua teemachatteihin, joissa käsitellään kesätyönhaun tärkeitä teemoja yhdessä uravalmentajien kanssa. Seuraavat teemachatit järjestetään 26.2. klo. 16-18 aiheenaan ”CV ja hakemus” ja 4.3. klo 16-18 aiheena ”työhaastattelu. Sinulle on tullut sähköpostiisi tammikuun alussa oma henkilökohtainen linkkisi digipalveluun. Jos et viestiä enää löydä, niin ei hätää! Laita minulle viestiä, niin hoidetaan sinulle uusi linkki. Mikäli olet hankkinut KylteriPlus-lisäpalvelupaketin, sinulla on mahdollisuus hyödyntää uravalmentajiemme yksilöllistä ohjausta ja sparrailla heidän kanssaan sinua kiinnostavasta aiheesta. 

Mitä muuta alkuvuosi on pitänyt sisällään? Helmikuun alussa päästiin vapauttamaan potentiaalia KYPÄ:llä ja oli mukava nähdä myös paljon teitä finanssilaisia paikalla. 

Minulle saa aina laittaa viestiä, sähköpostia tai nykäistä hihasta Ekonomeihin, työelämään ja edunvalvontaan liittyvistä asioista. Otan mielelläni vastaan ideoita ja ajatuksia siitä, millaisia tapahtumia toivoisitte minun järjestävän! 

Kyllin tavoittaa muun muassa näitä kanavia pitkin: 

Sähköposti: siiri.harju@ekonomit.fi

Facebook: Kylteriyhdyshenkilö Oulu

Instagram: oulunkylli

Kylli-täti Siiri